Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι από τις πιο όμορφες παρουσιάστριες του ΣΚΑΪ και γιατί όχι και της ελληνικής τηλεόρασης! Σήμερα λοιπόν, η λαμπερή παρουσιάστρια, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, κλείνει τα 33 της χρόνια μιας και έχει γεννηθεί στις 14 Φεβρουαρίου του 1989.

Γι’ αυτό, όπως όλοι οι συνεργάτες που σέβονται τον εαυτό τους, διοργάνωσαν σήμερα ένα πάρτι έκπληξη για εκείνη. Στο πλατό βρέθηκαν ως δια… μαγείας μία εντυπωσιακή τούρτα ενώ στο χώρο υπήρχαν ατημέλητα μπαλόνια και γλυκά!

maleskou

Το δώρο της ήταν ένας πίνακας που απεικόνιζε την ίδια με την Μπαλού, το σκύλο της.

 Ιωάννα Μαλέσκου: Μένει στον ΣΚΑΪ;

Δημοσίευμα της «Espresso» πριν μερικές εβδομάδες ανέφερε ότι η εκπομπή θα ολοκληρωθεί φέτος. Τα ποσοστά άλλωστε έχουν πιάσει σχεδόν… πάτο μιας και είναι πολλά τα προγράμματα και το κοινό διχασμένο! Αυτό όμως δεν σημαίνει πως η Ιωάννα Μαλέσκου θα αποχωρήσει από την κεντρική τηλεοπτική σκηνή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το STAR φαίνεται να έχει διάθεση να στήσει εκ νέου την πρωινή του ζώνη.Το συγκεκριμένο ραδιοφωνικό δίδυμο της Χαλκίδας δεν ικανοποίησε τους ιθύνοντες του σταθμού. Ενδεχομένως να μην είναι πολύ νωρίς για αυτές τις συζητήσεις αλλά έχει γίνει ήδη μία πρώτη προσέγγιση στην Ιωάννα. Μένει να δούμε τι θα αποφασίσουν οι υπεύθυνοι.

Ποιος όμως θα πάρει τη θέση της Ιωάννας στο πρωινό;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα ήταν μία καλή λύση γιατί όπως δείχνουν τα πράγματα, το Κάτι Ξαναψήνεται θα τελειώσει το καλοκαίρι. Η Κωνσταντίνα όμως όχι. Άρα υπάρχει η πιθανότητα οι υπεύθυνοι του σταθμού να της αναθέσουν ένα μαγκαζίνο στην πρωινή ζώνη.

 

Μ εδεδομένο ότι η Ιωάννα Μαλέσκου θα είναι παρελθόν, η πάλαι ποτέ βασίλισσα του σαββατοκύριακου που έφυγε… νύχτα,  μοιάζει να είναι η ιδανική επιλογή του ΣΚΑΪ.