Ο προηγούμενος νικητής του Survivor Στάθης Σχίζας ξεκίνησε την πυγμαχία  με τον δημοσιογράφο του Breakfast@Star και μίλησε για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ενώ σχολίασε τις δηλώσεις που γίνονται για την προσωπική του ζωή!

Ο Στάθης είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει να κάτσει σε ένα πάνελ ενώ αποκάλυψε ότι συζητά για ένα project που είναι πολύ δύσκολο και θα γίνει στο εξωτερικό με κοινωνικό χαρακτήρα αλλά ακόμα είναι σε συζητήσεις.

«Δεν θα με ενδιέφερε να καθίσω σε ένα πάνελ, δεν θα μου ταίριαζε. Συζητάω κάτι για μία κοινωνική εκπομπή, μακάρι να γίνει. Είναι ένα πολύ δύσκολο project, δεν θα είναι στην Ελλάδα, οπότε ακόμα το συζητάμε»,

Παραδέχτηκε ότι μετάνιωσε που πήγε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ενώ είπε ότι προσέχει και το κόμα που βάζει.

«Έχουν γραφτεί πράγματα που δεν ισχύουν, άπειρες φορές. Τα λεγόμενα “παπαγαλάκια” που λένε. Πολλές φορές υπάρχει μια ίντριγκα η οποία πηγάζει από το πουθενά και ο σκοπός».

Για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν υπάρχει λόγος να το ανοίξουμε το θέμα. Να είναι καλά εκεί που είναι. Να είμαι κι εγώ καλά εδώ που είμαι και όλα καλά. Στη σχέση μου με την Αλεξάνδρα η δημοσιότητα δεν με ενοχλούσε και το είχατε καταλάβει. Πλέον με ενοχλεί πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας.

 

Survivor: Τι παραδέχτηκε ο Στάθης Σχίζας