Ο πρώην νικητής του Survivor, Στάθης Σχίζας που φαίνεται να απασχολεί ακόμα το κοινό… αίσθημα λόγω της σχέσης που είχε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, θέλησε να «καθαρίσει» το όνομα της πρώην συντρόφου του σε ό,τι αφορά την influencer που πιάστηκε στο «δόκανο» της εφορίας για φοροδιαφυγή.

Αφού πρώτα ο επιχειρηματίας ανέβασε ολόκληρη ανάρτηση για να ξεκαθαρίσει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα και την Έλενα Πολυκάρπου, πως ό,τι ανεβάζει ως δημοσίευση (τύπου γνωμικά κλπ) δεν αφορούν στην ξανθιά επιχειρηματία, έπειτα καθάρισε και για λογαριασμό της σαν γνήσιος τζέντλεμαν!

Για την ακρίβεια ο πρώην νικητής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έκανε ένα story το μεσημέρι της Τετάρτης και έγραψε: «Προς αποφυγή παρεξηγήσεων… Ό,τι ανεβάζω στον προσωπικό μου λογαριασμό δεν αφορά την πρώην σύντροφό μου… Μην δημιουργούμε θέματα χωρίς να υπάρχουν. Σας ευχαριστώ πολύ».

Σχίζας Παναγιώταρου

Σχίζας Παναγιώταρου

Έπειτα στο ρεπορτάζ της εκπομπής, είδαμε και τη δήλωση του Στάθη που ξεκαθάρισε ότι δεν είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία όπως είπε ο πρώην σύντροφος της τρώει μία επίθεση από το πουθενά για ό,τι γίνεται. Μάλιστα απόρησε πώς μπορούν να φωτογραφίζουν έναν άνθρωπο για τον οποίο δεν είναι σίγουροι;

Επιπλέον είπε ότι είναι σε θέση να βεβαιώσει πως δεν είναι η Παναγιώταρου η influencer και ξεκαθάρισε ότι τον ενοχλεί όταν υπάρχουν ανυπόστατα δημοσιεύματα γιατί αυτό ξεπερνά τα όρια. «Προσπαθούν να δημιουργήσουν μία ένταση ανάμεσα στον Στάθη και την Αλεξάνδρα και σε χ ψ Στάθη και Αλεξάνδρα».

Survivor: Δείτε όσα είπε ο Στάθης Σχίζας

Το άλλο σχόλιο του Σχίζα…