Το Survivor είναι ένα παιχνίδι για γερά νεύρα! Άνα πάσα ώρα αλλάζουν τα δεδομένα και οι παίκτες παίζουν εννοείται βάση στρατηγικής! Αυτό είδαμε και χτες στον ΣΚΑΪ όταν μέσα σε λίγα λεπτά ο Σάκης Αρσενίου βρέθηκε στον τάκο! Είδαμε άλλωστε όλο τον ντόρο που δημιουργήθηκε και πώς κατάφεραν να τον απομονώσουν μέσα σε λίγα λεπτά!

Επίσης είδαμε ότι η παιχτούρα ο Άρης έχει ασυλία και θα πρέπει σήμερα να προτείνει τον επόμενο που θα βγει υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αν και όλα έδειχναν πως η Μυριέλλα Κουρεντή θα βρεθεί στον τάκο καθώς οι συμπαίκτες της την έβαλαν στο στόχαστρο μετά την 3η σερί τους ήττα από τους Μαχητές, τελικά υπήρξε ανατροπή στην κάλπη. Οι δυο σερί νίκες επάθλων φαγητού των Μαχητών φαίνεται πως ανέτρεψαν το κλίμα και με γεμάτο πλέον στομάχι στο επεισόδιο της Κυριακής σχολίαζαν τους Διάσημους που έμειναν για δυο ημέρες νηστικοί. Οι Διάσημοι όμως είχαν και άλλα να σκεφτούν. Όπως για παράδειγμα το δυνατό ροχαλητό του Τάκη που δεν τους αφήνει το βράδυ να ξεκουραστούν. Η Μυριέλλα μάλιστα είπε ότι δεν την «παλεύει» άλλο με το ροχαλητό του Καραγκούνια και είναι έτοιμη να πέσει κάτω.

Από την άλλη ο 48χρονος μισθοφόρος θεωρεί ότι η συμπαίκτρια του είναι «πολύ ευερέθιστη».

Η ήττα έφερε γκρίνια

Η ήττα έφερε γκρίνια στους κόκκινους και στο στόχαστρο βρέθηκε η Μυριέλλα με την Κάτια να είναι «πυρ και μανία» με τη συμπαίκτρια της, για το πέναλτι που πήρε. Η ηθοποιός από την πλευρά της δεν καταλαβαίνει γιατί τα έχουν μαζί της, από τη στιγμή που η ομάδα συμφώνησε να πάρει πέναλτι, γιατί δεν είχε δυνάμεις. Ωστόσο, Κάτια και Άρης πιστεύουν ότι η Μυριέλλα έπρεπε να κάνει πίσω και να μην λέει τα δικά της.

Και τώρα η απορία έχει ως εξής. Ποιος θα είναι ο αντίπαλος του Σάκη; Ποιον θα προτείνει ο Άρης; Μπορεί πλέον η Μυριέλλα να είναι προτεινόμενη ή μήπως τα ατοπήματα του Τάκη είναι μεγαλύτερα;

EINAI! Ο ΑΡΗΣ ΣΟΪΛΕΔΗΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ!

Ψηφίστε ΕΔΩ τον παίκτη που θέλετε να παραμείνει. Διότι, η δική σας γνώμη είναι σημαντική.