Ακόμα δεν πρόλαβε να συνέλθει από το… τζετ λανγκ ο νέος παίκτης του SurvivorΣάκης Αρσενίου και βγήκε κατευθείαν προτεινόμενος! Μόλις μία εβδομάδα παρουσίας του στο ριάλιτι παιχνίδι του ΣΚΑΪ ήταν αρκετή για να ζητήσει την βοήθεια του τηλεοπτικού κοινού.

Στο αγώνισμα ασυλίας, η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που έχασε. Έτσι πήγε στο συμβούλιο του νησιού αναγκασμένη να υποδείξει κάποιον από τους παίκτες της ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο Άρης Σοϊλέδης ήταν εκείνος που εξαιρέθηκε από τη διαδικασία καθώς κέρδισε το τοτέμ της ατομικής ασυλίας.

Από την κάλπη των διασήμων αναδείχθηκε ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Σάκης Αρσενίου. Ο λόγος που όπως είπαν οι συμπαίκτες του τον ψήφισαν είναι γιατί πέραν του ότι τον θεωρούν πιο αδύναμο αγωνιστικά, διαφωνούν και με τον τρόπο που μιλά στους συμπαίκτες του. Μάλιστα είπαν και συγκεκριμένα ονόματα δηλαδή αυτά της Μυριέλλας Κουρεντή και του Τάκη Καραγκούνια.

Survivor- Σάκης Αρσενίου: Το σχέδιο της Βρισηίδας

Οι Διάσημοι έκαναν μία… υποομάδα υπό την αρχική καθοδήγηση της Βρισηίδας.

Η παίκτρια των Κόκκινων,μάλλον ήθελε λίγη από τη δόξα της Πελαγίας και επιχείρησε επιτυχώς από ότι φάνηκε να χειραγωγήσει την ψηφοφορία της ομάδας.

Ο λόγος της είχε άμεση απήχηση και το σχέδιό της με θύμα τον Σάκη μπήκε σε εφαρμογή. Η Κάτια μάλιστα έβαλε και τον Τάκη στο ίδιο τρυπάκι.

Η ομάδα πήγε στο Συμβούλιο με φαβορί για υποψηφιότητα προς αποχώρηση την Μυριέλλα. Όταν όμως ο Λιανός ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της κάλπης οι περισσότεροι εξεπλάγησαν, καθώς αποδείχθηκε ότι η υποομάδα που έφτιαξε η Βρισηίδα δούλεψε άψογα. Έτσι ο Σάκης βρέθηκε να είναι ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας.

Ο τραγουδιστής είχε πλήθος αρνητικών σχολίων από τους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Ο Τάκης Καραγκούνιας μάλιστα ξέσπασε κατά του γνωστού τραγουδιστή από τον οποίο τόνισε πως νιώθει σαν να μην υπάρχει όταν δεν γράφουν οι κάμερες του Survivor. «Νιώθω αποκομμένος από το παρεάκι που έχουν φτιάξει ο Άρης, ο Απόστολος, η Ναυσικά και ο Σάκης» τόνισε ο παίκτης των Διασήμων.

«Αυτή τη στιγμή με προσβάλει και δεν έχω μάθει ποτέ στη ζωή μου να λέω ψέματα! Είπε μια ατάκα ο Τάκης στο προηγούμενο παιχνίδι την οποία εγώ δεν θα ανέφερα ποτέ. Είμαι σίγουρος ότι ήταν on camera. Γύρισε και πέταξε ότι κάποιος από την ομάδα των μπλε τον είπε κουλό επειδή χτύπησε το χέρι του και γύρισα και είπα ότι με πείραξε αυτό. Αυτό το έκανα καθαρά για να πικάρει την ομάδα των μπλε. Εκείνη τη στιγμή δεν ήθελα να πω κάτι. Εμένα με έπνιξε αυτό και ήθελα να πω ένα μεγάλο συγνώμη στα παιδιά γιατί είμαι σίγουρος ότι ποτέ κανένας δεν θα το έλεγε αυτό». Αυτό είπε από πλευράς του ο Σάκης Αρσενίου.