Το φετινό Survivor έχει ξεκινήσει για τον ΣΚΑΪ με τους καλύτερους οιωνούς! Τα ποσοστά τηλεθέασης είναι όχι απλά ικανοποιητικά αλλά… εξωπραγματικά ενώ οι παίκτες που έχουν μπει και… ξαναμπεί, έχουν καταφέρει να σηκώσουν σκόνη χωρίς καν να είναι εδώ!

Έτσι και με την Κατερίνα Δαλάκα που μπορεί να βρίσκεται στον μακρινό Άγιο Δομίνικο και στο ριάλιτι επιβίωσης για τέταρτη φορά, αλλά έχει αφήσει πίσω την οικογένειά της να «καθαρίζει» όποτε είναι απαραίτητο.

Ήρθε λοιπόν η στιγμή που έπρεπε να παρέμβουν μιας και το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσαν φήμες που έλεγαν ότι η παίκτρια διατηρεί μια πιο στενή σχέση με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι.

Γι’ αυτό το λόγο η οικογένεια απέστειλε στα ΜΜΕ ανακοίνωση στην οποία διαψεύδουν κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση με τον Τούρκο παραγωγό του ριάλιτι επιβίωσης.

«Τις τελευταίες ημέρες περιήλθαν σε γνώση μας δηλώσεις, δημοσιεύματα και εν γένει τοποθετήσεις διαφόρων δημοσιογράφων και μη από πλείστα ειδησεογραφικά μέσα, σχετικά με την κόρη μας, Κατερίνα Δαλάκα. Θα επιθυμούσαμε να απευθύνουμε θερμή παράκληση προς όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους – και μη – όπως απόσχουν από την αναπαραγωγή παντελώς αβάσιμων και αναληθών ισχυρισμών, αναφορικά με το πρόσωπό της, καθώς και να παύσουν να ασχολούνται διαρκώς, κατά παράβαση κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας, με κάθε επιμέρους πτυχή της προσωπικότητας της, αφενός διαλαμβάνοντάς έως και ζητήματα ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων της, αφετέρου μη σεβόμενοι το γεγονός ότι η ίδια αδυνατεί, εκ των πραγμάτων, να τοποθετηθεί και να αντικρούσει τα όσα διαλαμβάνονται δημοσίως, ή ακόμη και να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα της κατά παντός υπευθύνου, με αποτέλεσμα να θίγεται βάναυσα η προσωπικότητα της» αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας της Κατερίνας Δαλάκα.

 

Survivor: Δείτε το ρεπορτάζ του OPEN