Το Survivor μετά από τρεις μέρες προβολής, έχει καταφέρει να προκαλέσει τόση αναστάτωση που προηγούμενοι κύκλοι, ήθελαν… μήνες για να κάνουν!

Είτε οι παίκτες πήγαν καλά «δασκαλεμένοι» είτε η παραγωγή τραβάει αυτιά για να αυξήσει τα νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης, κάτι που όπως φαίνεται, επιφέρει καρπούς!

Στην πρώτη αποχώρηση της εβδομάδας τέσσερις είναι οι Μαχήτριες που θα αναμετρηθούν. Μία όμως από αυτές έχει καταφέρει να συγκεντρώσει όλα τα φώτα πάνω της και όχι για καλό!

Ο λόγος για την Ανδριάνα που κατηγορείται για επιθετική συμπεριφορά στην καλύβα των Μαχητών, κάτι που συζητήθηκε στην εκπομπή Fay’s Time του ΣΚΑΪ τόσο από τη Φαίη Σκορδά όσο και ολόκληρο το πάνελ.

Η αλήθεια είναι ότι όπως είπε η Μαρία Φραγκάκη η Ανδριάνα έχει ένα ύφος ειρωνικό αλλά αυτά αλλάζουν όπως συμπλήρωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Ο Νίκος Παρτσώλης όμως αποκάλυψε πως δεν έχει γίνει και κάτι τόσο… δραματικό με την Ανδριάνα για να πέφτουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, δύο μόλις παίκτες σχολίασαν την Ανδριάνα από όσους την ψήφισαν, κι αυτή η στοχοποίηση γίνεται για να υπάρξει εύκολος στόχος κάτι που ξεκίνησε από την ιστορία με το ρύζι.

Θέλουν δηλαδή μία αφορμή για να την ψηφίσουν αλλά ακόμα προφανώς δεν έχουν δουλέψει την… στρατηγική τους!

 

Survivor: Δείτε την αποκάλυψη του Νίκου Παρτσώλη