Η τρίτη ασυλία στο Survivor απαιτούσε ένταση και δύναμη μιας και ο απαιτητικός στίβος μάχης, που περίμενε τους παίκτες, ήταν ιδιαίτερα σκληρός!

Λόγω των προηγούμενων επιτυχιών τους, οι Διάσημοι μαζί με το ανεβασμένο ηθικό είχαν και ανεβασμένη… αδρεναλίνη και κατάφεραν μία ακόμα νίκη!

Από την άλλη οι Μαχητές δεν μπορούν να διαχειριστούν εύκολα τις ήττες και έδωσαν σώμα και ψυχή για να καταφέρουν να πάρουν νίκη, κάτι που ωστόσο δεν έγινε.

Η αλήθεια είναι ότι μπορεί οι Διάσημοι αρχικά να είχαν το προβάδισμα, αλλά οι Μπλε κατάφεραν στην εκπνοή του αγώνα να κάνουν το 9-9 και να πάνε σε flag race.

Ο αγώνας ήταν σκληρός με τις ομάδες να βρίσκονται αντιμέτωπες στα ίσια, αλλά τελικά οι Κόκκινοι πήραν τον τελευταίο γύρο και βέβαια τη νίκη!

Στο σημερινό τρέιλερ του ΣΚΑΪ βλέπουμε τις γυναίκες των Μαχητών να μαλώνουν. Ανδριάνα και Χρύσα βρίσκονται σε μεγάλη κόντρα και η πρώτη ακούγεται να ρωτάει τη δεύτερη, πότε την έβρισε.

Όπως είναι φυσικό, η Χρύσα δεν αφήνει αναπάντητη την πρόκληση και της λέει ότι είναι αρνητική και επιθετική, ενώ στην κάμερα λέει ότι της γύρισε το μάτι! Η Ανδριάνα πάλι αναφέρει πως κατασκευάζουν σενάριο δικό τους για το οποίο δεν έχουν ούτε αποδείξεις ούτε καν υφίσταται! Ενώ λίγο αργότερα στην καλύβα λέει στην συμπαίκτριά της ότι ο Θεός θα της ξεπληρώσει αυτό που κάνει.

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς επιστρέφει και οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές!

Rally Dakar 2024: Συγκλονιστικός ο Al Attiyah τερματίζει με τρεις ρόδες και κατεστραμμένο πλαίσιο

Γιώργος Λιάγκας για Κατερίνα Δαλάκα: Υπονοούμενα για τη σχέση της με τον Ατζούν-Η κοπέλα τα φέρνει και τα παίρνει