Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ήταν από τους παίκτες του Survivor, που έφυγαν νωρίς. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή After Dark του OPEN και… εξομολογήθηκε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο δεν άντεξε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο.

 

Αυτός ήταν ο μόνος παράγοντας που θα με έδιωχνε από το παιχνίδι 100%

Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στον πραγματικό λόγο που τον οδήγησε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης και τον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Χατζηγεωργίου τόνισε πως «είναι ένα συνονθύλευμα πραγμάτων. Ειλικρινά όταν μπήκα στο Survivor, δεν μπήκα και ήμουν ευτυχισμένος και ταν μια χαρά όλη η ζωή μου πριν. Ήταν πολύ δύσκολα από πριν κάποια πράγματα. Μπαίνοντας στο Survivor έλεγα και λίγο να ξεσκάσω, βρε αδελφέ, να φύγω από την Ελλάδα γιατί δεν αντέχω».

«Πηγαίνοντας εκεί πέρα αντιμετωπίζω πράγματα τα οποία δεν ήταν όπως τα περίμενα. Όπως είναι η πείνα , η οποία δεν ήταν ήταν όπως περίμενα. Δηλαδή νόμιζα πως θα είναι ένας υποφερτός πόνος στο στομάχι και μια αδυναμία. Εγώ όμως την αντιμετώπισα με ναυτία, εμετούς και άλλα σοβαρά προβλήματα. Δεν ήταν όντως ευχάριστη η πείνα. Μετά είχα την βρώμα που ήταν ασύλληπτη. Είναι όντως Survivor. Πέρα όμως από όλα αυτά είχα και τις ανθρώπινες σχέσεις που ήταν ο μόνος παράγοντας που θα με έδιωχνε από το παιχνίδι 100%». Αυτό δήλωσε ο νεαρός ηθοποιός και πρώην παίκτης του φετινού Survivor.

 

«Τελικά δεν ταιριάξαμε με την ομάδα. Όχι με όλη την ομάδα, αλλά με κάποια παιδιά. Δέχθηκα κάποιες δυσκολίες εξ αρχής και ήταν περίεργη όντως η συμβίωση με κάποιον συγκεκριμένο παίκτη».

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Τι είχε πει ο Λιανός στην αποχώρηση

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής σε εκείνο το επεισόδιο είχε διακόψει την ροή και τρόμαξε τους πάντες!

«Παιδιά, απλά έχουμε μια ενημέρωση της τελευταίας στιγμής και την μεταφέρω. Είναι αρκετά σημαντική και έχει να κάνει με τη συνέχεια του παιχνιδιού και τις διαδικασίες. Θέλω να σας ενημερώσω ότι μόλις έμαθα ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πρέπει να φύγει από το Survivor για οικογενειακούς του λόγους».