Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, που παίζει στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ  Κυριακή έως Τετάρτη  στις 21.00, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποχωρεί οικειοθελώς.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής διέκοψε την ροή και τρόμαξε τους πάντες!

«Παιδιά, απλά έχουμε μια ενημέρωση της τελευταίας στιγμής και  την μεταφέρω. Είναι αρκετά σημαντική και έχει να κάνει με τη συνέχεια του παιχνιδιού και τις διαδικασίες. Θέλω να σας ενημερώσω ότι μόλις έμαθα ότι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πρέπει να φύγει από το Survivor για οικογενειακούς του λόγους».

Έτσι δεν έγινε άλλη αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Η Μυριέλλα Κουρεντή, ο Βαλάντης και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έμειναν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Στο μεταξύ οι δύο ομάδες έκαναν αγώνα για το ίσως κορυφαίο έπαθλο μέχρι τώρα, ένα κανονικό γεύμα με ψωμί, ελιές και φακή. Νικητές αναδείχθηκαν ξανά οι Μαχητές, οι οποίοι για την ώρα μοιάζουν ανίκητοι στον Άγιο Δομίνικο.

Στο μεταξύ σήμερα ο δημοσιογράφος, Γιάννης Πουλόπουλος είπε στην εκπομπή «Super Κατερίνα»: «Μίλησα με τον ΣΚΑΪ.  Είναι προσωπικοί οι λόγοι ».

Την επόμενη εβδομάδα μετά τα δύο ματς ασυλίας οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι πέντε.

Στο μεταξύ ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είχε μαλώσει με τον Βαλάντη σε προηγούμενο επεισόδιο του Survivor

Αυτό έγινε όταν ο γνωστός ηθοποιός έκανε ένα λάθος στο coaching των συμπαικτών του, με τον τραγουδιστή να είναι εκτός εαυτού και να τον επιπλήττει. Τότε, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου «έσπασε» τη σιωπή του και έκανε επίθεση κατά του Βαλάντη, μιας και ξεπέρασε τα όριά του.

«Σταμάτα να μου την λες συνέχεια ρε Βαλάντη! Κάθε πέντε λεπτά μου την λες! Αν δεν με θέλεις, να με διώξεις! Δεν μπορώ άλλο πια! Τι είναι αυτό το πράγμα πια που κάνεις. Δεν μπορώ! Σταμάτα, Βαλάντη, σε παρακαλώ! Σταμάτα! Με έχεις βάλει στη μπούκα…»