Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μίλησε στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ tv» για το λόγο που αποφάσισε να μπει στο Survivor. Είπε όμως και για το τι σκέφτηκε όταν έμαθε πως θα είναι στο παιχνίδι και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Τι ήταν αυτό που σας έκανε αρχικά να πείτε ναι στο Survivor;

Πολλοί παράγοντες συντέλεσαν στο να πω το τελικό ναι σε αυτό το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ένας βασικός λόγος ήταν για να μπορέσω να δημιουργήσω, μέσα από αυτή την επικαιρότητα που σου παρέχει, έναν άμεσο δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα σε εμένα και τον κόσμο, ώστε να τον ενημερώσω για διάφορα όμορφα πράγματα που κάνουμε τα τελευταία χρόνια εγώ και η ομάδα μου, Connect your City. Επιπλέον, η κρίση του κορονοϊού, που έχει πλήξει σημαντικά τον κλάδο μας και έχει κάνει δυσβάσταχτη την καθημερινότητά μας, έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου.

Υπήρξαν συμπαίκτες με τους οποίους, τις μέρες που μείνατε στο νησί, καταφέρατε να έρθετε πιο κοντά;

Πριν ξεκινήσει το Survivor, όταν έμαθα ότι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θα ήταν μαζί μας, είχα προβληματιστεί γιατί πίστευα ότι δεν θα ταιριάξουμε. Χαίρομαι πάρα πολύ που με διέψευσε και όχι μόνο, αφού πολλές φορές με έκανε να γελάσω και να χαρώ. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και θεωρώ πως θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε και μετά το παιχνίδι.

Τι είχε πει για τον Βαλάντη

Στο μεταξύ, στις πρώτες δηλώσεις που είχε κάνει μετά την αποχώρησή του ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, μίλησε και για τον Βαλάντη.

«Υπάρχουν δύο ειδών παίκτες στο Survivor. Αυτοί που θα μπουν για να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία και εκείνοι που θα μπουν με κάποια προβλήματα από πριν. Οι προσωπικοί μου λόγοι θα παραμείνουν προσωπικοί, δεν χρειάζεται να τους πω. Μέσα στο παιχνίδι οι παίκτες αλλάζουν και μπαίνουν σε μια διαδικασία ριάλιτι, αυτό με δυσκόλεψε πάρα πολύ.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είπε στη συνέχεια στον ΣΚΑΪ για τον Γιωρίκα και τον Βαλάντη: « Όταν ένας άνθρωπος σου φωνάζει ασταμάτητα και σε μειώνει συνέχεια μπαίνεις σε μεγαλύτερη άμυνα, θα φωνάξεις κι εγώ ξέφυγα από τα όριά μου με τον Βαλάντη.