Η πρώην παίκτρια του Survivor, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show του ΑΝΤ1 ! Φυσικά στην κουβέντα μονοπώλησε το ενδιαφέρον η εμπειρία της στο reality επιβίωσης και το φαγητό που αναγκάστηκε να φάει από τα σκουπίδια!

«Στις συγκεκριμένες συνθήκες που έζησα δεν έχω ξαναζήσει να πεινάω στη ζωή μου. Είδα πόσο άσχημο είναι. Η παραγωγή σε έχει πολύ στενά περικυκλωμένο. Για να πας να ουρήσεις, παίρνεις την άδειά τους. Που σημαίνει σκουπίδια που έβρισκα κι αποφάγια δεν μου επέτρεπαν να τα φάω τόσο σε εμένα όσο και στα άλλα παιδιά γιατί έτσι είναι το format» είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και πρόσθεσε:

«Γρηγόρη μου έφαγα αποφάγια. Έφαγα και δεν ήταν ένα σάντουιτς δαγκωμένο και πεταμένο στα σκουπίδια. Βρήκα μια μέρα σε ένα αγώνισμα ένα κομμάτι από τυρόπιτα κουρού, η οποία ήταν ξεραμένη 6-7 μέρες κάτω γεμάτη μυρμήγκια. Είμαι και φιλόζωη. Φύσηξα σαν φυσαρμόνικα κι έφυγε το 90% των μυρμηγκιών. Το υπόλοιπο 10% έμεινε μέσα. Μου έκανε εντύπωση που την ώρα που πήγαινα να τη βάλω στο στόμα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μου είπε μην κάνεις βλακείες, μην το τρως κι η Μυριέλλα Κουρεντή μου ζήτησε και της έδωσα. Είναι ένα ριάλιτι που βασίζεται στο στοιχείο ριάλιτι. Πιστεύω για να πας μακριά στο Survivor θα πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Όλοι εμείς περάσαμε από ψυχολόγους ».

Η γνωστή influencer όταν επέστρεψε στην Ελλάδα και τη ζωή της επέλεξε να προχωρήσει σε μία αξιέπαινη κίνηση ανθρωπιάς. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δώρισε ένα μέρος από τον μισθό της στο Survivor στο «Χαμόγελο του Παιδιού», όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη δώρισε το σημαντικό ποσό των 10.000 ευρώ.