Η πρώην παίκτρια του Survivor, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε για τις δυσάρεστες στιγμές, που βίωσε στη σχέση της στο παρελθόν στην εκπομπή «Open Weekend» του Open.

 

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε αρχικά, στην αποχώρησή της από τον Άγιο Δομίνικο.

«Δεν θεωρώ άδικη την αποχώρησή μου. Ο κόσμος κρίνει ποιος θα φύγει κάθε φορά. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι μια ψυχή ευαίσθητη. Πολλές φορές όμως, απομακρυνόμουν από εκείνον, γιατί δεν άντεχα να τον ακούω. Όταν γίνει η ένωση των ομάδων, θεωρώ ότι θα υπάρξουν πολλές εκρήξεις στην καλύβα», δήλωσε αρχικά.

Αναφέρθηκε επίσης, στην ατάκα που της είχε πει ο Βαλάντης σε ένα συμβούλιο του νησιού, σχετικά με τον καρκίνο, τον οποίο κι έχει ξεπεράσει πλέον.

«Αυτό που είχε γίνει με τον Βαλάντη τότε, ήταν πολύ άσχημο για την ψυχή μου. Τον έχω συγχωρέσει όμως, θεωρώ ότι ήταν μία κακή στιγμή του. Στον τελικό, βλέπω Βρισηίδα, Στέλλα, Ασημίνα, Ταλάντσεβ κι Άρη. Θα ήθελα να νικήσει γυναίκα φέτος», ανέφερε για το ριάλιτι επιβίωσης.

Τέλος, αναφέρθηκε σε μία κακοποιητική σχέση, την οποία είχε στο παρελθόν.

«Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση για επτά χρόνια περίπου. Πραγματικά, μετάνιωσα που δεν το είπα στους γονείς μου. Είμαστε σε μία εποχή που πρέπει να μιλάμε για την κακοποίηση και να δικάζονται αυτοί που πρέπει», τόνισε.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Τι δήλωσε για τη σχέση της

Η γνωστή influencer τώρα που επέστρεψε στην Ελλάδα και τη ζωή της επέλεξε να προχωρήσει σε μία αξιέπαινη κίνηση ανθρωπιάς. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δώρισε ένα μέρος από τον μισθό της στο Survivor στο «Χαμόγελο του Παιδιού», όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη δώρισε το σημαντικό ποσό των 10.000 ευρώ.

παπαδοπουλου