Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η πρώην παίκτρια του Survivor που επέστρεψε πριν μερικές μέρες από τον Άγιο Δομίνικο, προχώρησε σε μία πράξη καρδιάς! Η παίκτρια, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο Survivor, γεμάτη με πολλές εμπειρίες από την  παραμονή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θέλησε να στείλει ένα μήνυμα!

Η γνωστή influencer τώρα που επέστρεψε στην Ελλάδα και τη ζωή της επέλεξε να προχωρήσει σε μία αξιέπαινη κίνηση ανθρωπιάς. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δώρισε ένα μέρος από τον μισθό της στο Survivor στο «Χαμόγελο του Παιδιού», όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη δώρισε το σημαντικό ποσό των 10.000 ευρώ.

παπαδοπουλου

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι στον ΣΚΑΪ όπου μίλησε για την εμπειρία της από την παραμονή της στο παιχνίδι.

«Όποτε είχα σκεφτεί για το Survivor ή έβλεπα ανθρώπους να πηγαίνουν, έλεγα πως δεν θα το κάνω ποτέ μου αυτό. Αλλά τελικά δεν πρέπει να λέω ποτέ. Πήρα την απόφαση γιατί ήταν η ίδια παραγωγή με το My Style Rocks, οι ίδιοι άνθρωποι, ένιωθα ασφάλεια. Πίστευα ότι θα τα καταφέρω, αλλά δεν ήξερα αν το σωματότυπό μου… Στο “My Style Rocks” ήμουν μια περσόνα. Ανάλογα με το που υποδυόμουν που πήγαινα το ζούσα. Το ζούσα έντονα. Ο αληθινός μου χαρακτήρας είναι αυτός που είδαμε στο Survivor».

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Έφαγα από τα σκουπίδια!

«Πέρασα καλά και στις δύο ομάδας. Στην κόκκινη ομάδα ήταν πιο έντονα τα πράγματα. Στην μπλε ήταν πιο ομαλά τα πράγματα, τα παιδιά ήταν πιο απλά παιδιά και δεκτικά. Αν μου έκαναν τώρα πρόταση να πάω, έχοντας την εμπειρία, δεν θα ξαναπήγαινα γιατί θεωρώ ότι όλα τα πράγματα πρέπει να γίνονται μία φορά. Αν το επαναλάμβανα θα έχανε το μάθημά του. Πολλές φορές ένιωσα σαν αδέσποτο ζώα, πολλές φορές πείνασα πάρα πολύ, τον πρώτο καιρό έφαγα και από τα σκουπίδια».