Τα ξεμαλλιάσματα δίνουν και παίρνουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αφού οι παίκτες του Survivor έχουν καταλάβει ότι το τέλος πλησιάζει και ο ανταγωνισμός μεγαλώνει! Έτσι και στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (6/6) ξέσπασε μεγάλος καυγάς ανάμεσα σε Σταυρούλα και Ασημίνα. Αφορμή στάθηκε η φράση της τελευταίας ότι η παίκτρια των Κόκκινων στο Survivor είναι υπερεκτιμημένη. Η Σταυρούλα δεν πήρε καθόλου καλά την επίθεση αυτή προς το πρόσωπό της, που της μετέφερε ο Ν. Γιάννης, και με την ευκαιρία του καυγά του Σπύρου με τον Άρη βρήκε την ευκαιρία να ζητήσει τα ρέστα από το επονομαζόμενο «βουνό» των Μπλε.

 

Ήταν γνωστό ότι οι δύο παίκτριες, γνωρίζονται ήδη πριν από τη συμμετοχή τους στο Survivor. Μάλιστα αυτό είχε έρθει στη δημοσιότητα από την πρώτη μέρα της εισόδου της Σταυρούλας στο παιχνίδι.

Ωστόσο αυτό δε σήμαινε ότι θα γίνουν και… κολλητούλες! Το αντίθετο θα λέγαμε μάλιστα! Αντί η γνωριμία του αυτή να συμβάλλει στο να δημιουργήσουν γρήγορα ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους και να τονώσουν περισσότερο τη μεταξύ τους σχέση, αντ’ αυτού βρέθηκαν τσακωμένες για ένα στόρυ της Σταυρούλας, το οποίο ήταν προσβλητικό για την Ασημίνα.

Παρόλα αυτά, όντας συμπαίκτριες σε ομάδες κατάφεραν να ξεπεράσουν αυτή τη διαμάχη και να κάνουν παρέα. Ωστόσο πολύ συχνά και με την πρώτη ευκαιρία έρχονται σε ρήξη, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι η σχέση τους όπως γενικότερα οι σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες, δεν είναι πάντα τόσο θερμές όσο φαίνονται, ανάλογα με τους σκοπούς που εξυπηρετούν.

Survivor: Πρώτος υποψήφιος ο γνωστός… άγνωστος!

Τι κι αν άλλαξαν οι ομάδες στο ριάλιτι επιβίωσης και οι Μπλε αναγκάστηκαν να αποχωριστούν τη βάσει στατιστικών καλύτερη παίκτριά τους, Σταυρούλα, αυτό δεν φαίνεται να τους έχει πτοήσει μέχρι στιγμής στις ανάμετρήσεις των δύο ομάδων. Μετά τη νίκη τους στο έπαθλο φαγητού κατάφεραν να κερδίσουν και την πρώτη από τις τρεις ασυλίες τη εβδομάδας.

Στο εξής οι ομάδες δε θα δίνουν αγώνες ατομικής ασυλίας.

Έτσι στη συνέχεια οι Κόκκινοι προσήλθαν στο Συμβούλιο του Νησιού με την υποχρέωση να υποδείξουν έναν συμπαίκτη τους ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο παίκτης αυτός ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας.