Ακόμη ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του Survivor προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης με μία αποχώρηση σοκ στην ομάδα των Διασήμων.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η Κάτια Ταραμπάνο είναι εκείνη που αποχαιρετά το παιχνίδι επιβίωσης καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους.

Παρά τις εντάσεις των προηγούμενων ημερών η ανακοίνωση της αποχώρησης της Κάτιας Ταραμπάνκο προκάλεσε συγκίνηση στους συμπαίκτες της και στην αντίπαλη ομάδα.

Στο αγώνισμα ασυλίας που είχε γίνει την Κυριακή, οι Μαχητές ήταν αυτοί που έχασαν και ψήφισαν ως πρώτο υποψήφιο πάλι τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος δεν πείθει αγωνιστικά αλλά καταφέρνει να γίνεται το επίκεντρο του παιχνιδιού.

Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε ένα από τα πιο εκρηκτικά συμβούλια που όμοιά του λίγες φορές έχουμε ξαναδεί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο Τάκης Καραγκούνιας διασταύρωσε τα ξίφη του με τον Σπύρο Μαρτίκα ενώ στη συνέχεια ο πρώτος συγκρούστηκε και με μέλη της ομάδας του, όπου τον κατηγόρησαν πως προσέβαλε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Οι Διάσημοι ήταν αυτοί που γεύτηκαν την ήττα αυτήν τη φορά κι από τη ψηφοφορία αναδείχθηκε υποψήφια προς αποχώρηση η Βρισηίδα Ανδριώτου. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, κατέδειξε ως τρίτη υποψήφια την Τζο Μαριδάκη ενώ αντίστοιχα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου την Κάτια Ταραμπάνκο.

«Σήμερα υπάρχει ένα ενδεχόμενο να αποχωρήσω και ο στίβος μάχης ήταν το τελευταίο παιχνίδι που είχα παίξει πέρυσι και με έβγαλε νοκ άουτ, με αποτέλεσμα οι γιατροί να με στείλουν στη μαμά μου. Ευελπιστώ να μη σημαίνει κάτι αυτό μιας και τα πήγα καλά αυτή τη φορά», είχε πει λίγο νωρίτερα το μοντέλο κάνοντας τα λόγια της, μετά την αποχώρησή της, προφητικά.

Στο Συμβούλιο του Νησιού και πριν την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού η Κόκκινη παίκτρια ανέφερε πως «από τη μία δε θέλω να αποχωρήσω με τίποτα, από την άλλη όμως το να παω στην οικογένειά μου είναι ωραίο, γιατί έχω ανάγκη την οικογένειά μου αυτήν την περίοδο».