Η κάλπη των Μπλε στο Survivor δεν έκρυβε εκπλήξεις. Έτσι ο Γιώργος Κατσαούνης ψηφίστηκε από την συντριπτική πλειοψηφία των συμπαικτών του (8-2). Ο ίδιος δήλωσε ότι το αποτέλεσμα δεν τον εξέπληξε και απηύθυνε κάλεσμα σε περιοχές από τα Φάρσαλα ως τη… Ζάκυνθο! Ο λόγος;  Για να τον στηρίξουν και να συνεχίσει να αγωνίζεται στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ.

Στο συμβούλιο του Survivor οδηγήθηκαν, το βράδυ της Κυριακής, Διάσημοι και Μαχητές μετά το πρώτο αγώνισμα ασυλίας για τη νέα εβδομάδα.

Οι Μαχητές έχασαν. Έτσι είχαν τον πρώτο λόγο στη συνάντηση με τον Γιώργο Λιανό.

Έτσι στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε οι Διάσημοι ήταν θεατές. Οι Μαχητές όμως κλήθηκαν να ψηφίσουν τον παίκτη από την ομάδα τους που θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Σε αυτό το συμβούλιο δεν θα μπορούσε να ψηφιστεί ο Σπύρος Μαρτίκας καθώς κατόρθωσε να κερδίσει στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας. Έτσι, εξασφάλισε την παραμονή στο Survivor για μία ακόμη εβδομάδα. Αυτός όμως είναι που θα πρέπει να «δείξει» προσεχώς έναν συμπαίκτη του.

Οι Μπλε ψήφισαν και ο Γιώργος Λιανός, αφού καταμέτρησε τις ψήφους, ανακοίνωσε ότι στον τάκο θα βρεθεί ο Γιώργος Κατσαούνης, καθώς συγκέντρωσε 8 ψήφους από τους συμπαίκτες του.

Survivor: Το ήξερε ο Γιώργος Κατσαούνης

Αρκετοί ήταν οι παίκτες των Μαχητών που, πριν ακόμα ξεκινήσει το αγώνισμα ασυλίας, φάνηκαν να έχουν αποφασίσει.’Ηξεραν δηλαδή ότι αν έχαναν την ασυλία, ο παίκτης που θα υποδείκνυαν θα ήταν ο Γιώργος. Μάλιστα ο Σάββας, δεσμεύτηκε on camera να ψηφίζει συνεχώς τον Κατσαούνη μέχρι ο κόσμος να τον βγάλει από το παιχνίδι.

Πάντως ο ίδιος ο Κατσαούνης φάνηκε σίγουρος για την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του. Αυτό μάλιστα το γεγονός τον έκανε και να συγκινηθεί. Έτσι δεν φάνηκε να τον αγχώνει το σενάριο να είναι υποψήφιος
Σε ό, τι αφορά το αγώνισμα, οι Διάσημοι φάνηκαν να το έχουν από τα πρώτα κιόλας «run» και πήραν τη νίκη χωρίς να κουραστούν ιδιαίτερα.