Μπορεί η Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor να είπε ότι η ψήφιση της Δώρας ήταν δίκαιη, αφού είναι κατώτερη αγωνιστικά συγκριτικά με τους συμπαίκτες της, αλλά η αντίπαλός της έχει άλλη άποψη.

«Θεωρώ δίκαιη την ψήφιση, γιατί αυτή τη στιγμή ανάμεσα στις επιλογές που είχαμε, αν εξαιρέσω τον Φάνη, είναι ο Ντάνιελ κι ο Σταμάτης, που έχουν ανέβει πάρα πολύ αγωνιστικά».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως εκτός από την πρόοδο των αγοριών της μπλε ομάδας, υπάρχει κι ένα συναισθηματικό δέσιμο ανάμεσά τους, που κατέστησε λογική την ψήφιση της Δώρας.

«Ο Ντάνιελ ίσως είναι ο καλύτερος, για μένα προσωπικά στη μπλε ομάδα. Από εκεί και πέρα, και ο Σταμάτης είναι σε πολύ καλή φόρμα, οπότε η Δώρα είναι ελάχιστα πιο κάτω αγωνιστικά, για αυτό και θεωρώ δίκαιη την ψήφιση. Σίγουρα υπάρχει και το συναισθηματικό δέσιμο των τριών αγοριών στη μπλε ομάδα, αλλά πιστεύω ότι όντως ήταν αγωνιστική η ψήφος», είπε κλείνοντας.

Ωστόσο, η ίδια αν και έχει πει όπως τόνισε ο Χριστόφορος, ότι στη μονομαχία και στους αγώνες δε χωράνε συναισθηματισμοί αλλά όλα αυτά καταρρίπτονται όταν μπαίνει στην εξίσωση η Κατερίνα Δαλάκα. Μάλιστα, η ίδια λέει ότι έχει μία στεναχώρια μήπως ψηφιστεί η Κατερίνα.

Πάντως κατά τη διάρκεια του αγώνα υπάρχει πάλι ένταση μεταξύ Φάνη και Γκιουλέκα με τον Γιώργο να ζητάει σε κάποιον να σταματήσει να κλαίει…

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 5/6 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

F1 Haas: Ψάχνετε για λύτρωση μετά το Μονακό;

Κατερίνα Καινούργιου για Super Κική: Θλιβερή εικόνα