Η παίκτρια της ομάδας των διασήμων του Survivor του ΣΚΑΪ, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξέσπασε σε κλάματα. Η σχεδιάστρια κοσμημάτων φάνηκε να είναι ιδιαίτερα απογοητευμένη με την επίδοσή της στο στίβο μάχης. Έτσι αντέδρασε με ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου.

Survivor: Τι συνέβη όμως από την αρχή με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου;

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκε όπως όλοι στον στίβο για το αγώνισμα επάθλου. Απέναντι της ήταν η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Στο συγκεκριμένο δύσκολο αγώνισμα, έπρεπε να υπάρξουν τρεις νίκες. Αρχικά η Ευρυδίκη κατάφερε να κάνει το 2 – 0.  Όμως η νεαρή Σοφιάννα  μπόρεσε με το πείσμα και την επιμονή της να φέρει το ματς στα ίσια. Στο τέλος μάλιστα έκανε και την ανατροπή με σκορ 2 – 3.

Αυτό έκανε την Ευρυδίκη να σπάσει! Η παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα όταν βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας της.

«Σας είπα να μην μου μιλάει κανείς! Δεν θέλω να μου μιλάει κανείς. Και μου έλεγε ο καθένας το δικό του και με αποσυντόνιζαν. Νιώθω χάλια» τόνισε, μέσα σε όλα, η παίκτρια του Survivor με τους λυγμούς να μην της επιτρέπουν πολλές φορές να αρθρώσει φράση. Δίπλα της βρέθηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία έκανε ό,τι μπορούσε για να της συμπαρασταθεί.

 

Στο μεταξύ έγινε γνωστό ότι ο γνωστός make-up artist Κωνσταντίνος Εμμανουήλ  μπορεί να ήταν έτοιμος, με το ένα πόδι θα έλεγε κανείς, μέσα στο Survivor αλλά τα πράγματα άλλαξαν!

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει υπογράψει με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ αλλά τελικά δεν θα πάει στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να αγωνιστεί με τους Μαχητές.

Ο γνωστός make up artist έχει επιμεληθεί πολλούς celebrities. Επίσης, έχει δημιουργήσει λογαριασμό στο TikTok, με βιντεάκια τα οποία γίνονται αμέσως viral.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έφαγε… άκυρο από την παραγωγή του Survivor και έτσι δεν θα μεταβεί στο εξωτικό μέρος για να στηρίξει την υπόλοιπη ομάδα.