Ο Βαλάντης βγήκε ζωντανά από το σπίτι του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Όλα Γκουντ» προκειμένου να μιλήσει για την εμπειρία του στο Survivor αλλά και να λύσει τις απορίες πολλών για τη συμπεριφορά του.

Ο τραγουδιστής, που νοσεί από κορονοϊό για τρίτη φορά, κλήθηκε να μιλήσει για τη φράση που είπε στην Ευριδίκη και προκάλεσε… πανικό!

Ο Βαλάντης είπε χαρακτηριστικά πως «πέραν των εξελίξεων αυτών που αποσπασματικά είδατε, πέρασα πολύ καλά στο Survivor. Στο αγωνιστικό κομμάτι δυσκολεύτηκα, γιατί μπήκα εντελώς αγύμναστος αλλά σιγά σιγά ξεκίνησα να βρίσκω τα πατήματα μου και έφερα και τις πρώτες νίκες. Η καλύβα ήρθε σχεδόν από δικές μου νίκες».

«Αν ήθελαν οι συμπαίκτες μου θα είχαν περάσει καλά μαζί μου, γιατί μπήκα χωρίς στρατηγική και νομίζω πως αυτό φάνηκε». Αυτό δήλωσε ο τραγουδιστής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο.

«Τα επεισόδια μετέδιδαν την αντίδραση μου αποσπασματικά. Δηλαδή αφού έχω ξεκινήσει να μπω στη διαδικασία να φωνάζω. Δεν έδειχναν ποτέ το πως ξεκινούσε ο τσακωμός. Δεν είναι λογικό να δείχνεις μια άσχημη στιγμή ενός ανθρώπου χωρίς να δείχνεις γιατί ξεκίνησε αυτή η άσχημη του στιγμή».

Βαλάντης: Αν πιστεύετε στον Θεό

«Στην Ευρυδίκη είπα ότι ο Θεός μάς δίνει δοκιμασίες στη ζωή μας ώστε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Βεβαίως και λέγεται, το λέει ο Άγιος Παϊσιος» τόνισε, επίσης, ο Βαλάντης. Τότε ήταν που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Αφροδίτης Γραμμέλη. «Μα τι λέτε τώρα; Δεν το πιστεύω» αναφώνησε η δημοσιογράφος.

Βαλάντης: Τι δεν πιστεύετε; Δεν πιστεύετε στον Θεό, μάλλον θέλετε να πείτε και απέχω από τη συζήτηση με αυτά που λέτε. Απέχω από τη συζήτηση.

Α.Γ.: Όχι, όχι, σας παρακαλώ. Δεν επιτρέπω να μου κάνετε αυτό τον χαρακτηρισμό εμένα»

Βαλάντης: Αν πιστεύετε στον Θεό…

Α.Γ.: Το αν πιστεύω ή όχι είναι δικός μου λογαριασμός.

Βαλάντης: Ωραία, να το πείτε τότε γιατί εγώ μιλάω με χριστιανικά λόγια και πρέπει ο άλλος να ακούει αν είναι Χριστιανός ή όχι.

«Εγώ μίλησα παραινετικά και με πολύ λύπη για αυτή την κοπέλα. Πρώτα από όλα, είμαστε και οι δύο παθών από μια ασθένεια και ευτυχώς αυτό το κορίτσι βγήκε αλώβητο από αυτή την ιστορία. Εγώ δεν αλώβητος, έχασα το μισό νεφρό μου» πρόσθεσε ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης στο Survivor πριν τρία χρόνια. Οπότε δεν ήμουν και επιθετικός απέναντι της. Ίσα ίσα της το ψιθύρισα γιατί εκείνη τη στιγμή χρησιμοποίησε πράγματα τα οποία είπε όπως ήθελε, ακόμα και για την σχέση που δεν ήταν έτσι όπως την παρουσίασε. Πραγματικά εκείνη τη στιγμή ένιωσα τόσο άσχημα που ήξερα πως ότι και να έλεγα θα με έβγαζαν τρελό».

Ο Βαλάντης είπε τέλος ότι ζήτησε συγνώμη στην Μυριέλλα.

«Βεβαίως και ζήτησα συγνώμη στη Μυριέλλα για τις φωνές μου εκείνο το βράδυ. Μπορώ να πω ότι βγήκα από τα ρούχα μου γιατί της εκμυστηρεύτηκα κάτι που εκείνη τη στιγμή πήγε να το προδώσει. Έβαλα πια της φωνές για να σταματήσει και να μην το πει, πρώτη φορά φώναξα τόσο χωρίς να το θέλω».