Ο Θανάσης Βισκαδουράκης γύρισε από το reality παιχνίδι του ΣΚΑΪ  Survivor, γεμάτος εμπειρία αλλά και πόνο. Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και τη Βίκυ Δέτσικα για όλους και για όλα αλλά και ποιον θα ήθελε νικητή.

 

Survivor- Βισκαδουράκης: Πώς έσπασα το δάχτυλό μου!

«Πονάει πολύ το πόδι μου, υποφέρουμε, αλλά αντέχουμε. Το ατύχημα έγινε μετά από το συμβούλιο, όπου έγιναν πολλές παρεξηγήσεις και υπήρξαν πολλές φωνές. Είπε κάποια απρεπή πράγματα ο Βαλάντης, έκανε επίθεση στην Ευρυδίκη. Όταν είδα τα τηλεοπτικά συνεργεία να έρχονται, κλώτσησα το ψυγείο με αποτέλεσμα να σπάσω το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού μου».

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης είπε στη συνέχεια: «Το δυσκολότερο πράγμα ήταν αφαγία. Όταν έκανε κρύο και τα ρούχα μας ήταν βρεγμένα, δεν ήξερες που να κρυφτείς. Ο Κατσαούνης είναι καλός παίκτης, αλλά λέει κουβέντες παραπάνω απ’ όσο πρέπει. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έχει χάσει πολλά κιλά, αγωνιστικά θέλει ακόμα δουλειά. Πολλές φορές μού έδωσε το φαγητό του».

«Υπήρχε πλάνο από Λάμπρο, Γιάννη, Μυριέλλα και Ναυσικά, είχαν κάνει ένα παρεάκι. Είναι πολύ λογικό να υπάρχουν ομάδες και στρατηγικές», πρόσθεσε επίσης ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

 

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης αποχώρησε στις 26/1 από το ριάλιτι επιβίωσης, ενώ ο Γιωρίκας Πιλίδης ανακοίνωσε το Σάββατο (29/1) στους συμπαίκτες του πως φεύγει. Ο ίδιος εξήγησε ότι η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να συνεχίσει στο Survivor.

Οι πρώην παίκτες των Διασήμων γύρισαν στην Ελλάδα με την ίδια πτήση. Όπως ήταν φυσικό στο αεροδρόμιο τους περίμεναν δημοσιογράφοι αλλά και συγγενικά τους πρόσωπα.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης και ο Θανάσης Βισκαδουράκης όπως ήταν αναμενόμενο, συνοδευόντουσαν από άτομα της παραγωγής.

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εκτός από το πλήθος κόσμου ήταν και η σύντροφος του Γιωρίκα Πιλίδη, καθώς και η μητέρα του.