Όπως είδαμε στο επεισόδιο του Survivor οι Διάσημοι κατάφεραν για ακόμα μία φορά να κερδίσουν τους Μαχητές . Έτσι πανηγύρισαν μια ακόμα νίκη με σκορ 10-8 στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ ενώ η κατάσταση μεταξύ των αντιπάλων ανέβασε θερμοκρασία! Μάλιστα, μία κουβέντα της Ευριδίκης ήταν η αφορμή να αρπάξουν οι Μαχητές.

Αφού νίκησαν οι Διάσημοι στο Αγώνισμα Επάθλου ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στην Ευρυδίκη. Η σχεδιάστρια κοσμημάτων είπε ότι οι Κόκκινοι είναι ενωμένοι σε αντίθεση με τους Μπλε που είναι μία… «διαλυμένη ομάδα».

Ωστόσο αυτό δεν είχε την αποδοχή που… φανταζόταν και η πρώτη που αρπάχτηκε ήταν η Ασημίνα. Η νεαρή κοπέλα δε δίστασε να ξεκινήσει λογομαχία με την αντίπαλη παίκτρια.

Survivor: Οι Μπλε σχολιάζουν την Ευριδίκη

Όπως ήταν φυσικό, όταν όλοι επέστρεψαν στην καλύβα τους συζήταγαν τα του αγώνα. Οι Μπλε βέβαια συζήτησαν για τα όσα είπε η 36χρονη.

«Με σκορ 10-8 δεν είναι καμία ομάδα διαλυμένη», ανέφερε ο Γιώργος Κατσαούνης, ενώ ο Γιάννης σχολίασε πως ήταν «άτοπο και άκομψο» αυτό που είπε.

Η Ασημίνα φανερά ενοχλημένη τόνισε πως οι Διάσημοι «έχουν υπερβολική έπαρση κι εμένα μου τη δίνει αυτό».

Στο Συμβούλιο του Νησιού  ο Γιώργος Λιανός ρώτησε την Ευρυδίκη αν αυτή η επίμαχη ατάκα προέρχεται από δική της κρίση ή από λεγόμενα των Μαχητών. Εκείνη τότε απάντησε αναλυτικά και με επιχειρήματα τη θέση της. Μάλιστα είπε με ανάλογο ύφος ότι «οι αλήθειες πονάνε, γι’ αυτό ενόχλησε τους Μαχητές».

Το γεγονός αυτό έκανε έξαλλο τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο φαρμακοποιός πήρε τον λόγο και απάντησε στην Ευρυδίκη πως «δεν είναι σωστό να λες μία ομάδα διαλυμένη όταν προσπαθεί να σωθεί και επιτίθεσαι με υπεροψία και έπαρση. Σε μία ομάδα που πάλεψε με νύχια και με δόντια. Το σχέδιο Μαρτίκα δεν υπήρξε ποτέ και αποδείχτηκε περίτρανα, όμως τώρα υπάρχει ένα σχέδιο το οποίο θα επωμιστώ μόνος μου για τη Μπλε ομάδα γιατί η Μπλε ομάδα αξίζει. Ήρθαν Μαχητές και θα φύγουν Μαχητές».