Ο Ατσούν έχει σκοπό να τα ισοπεδώσει όλα στο Survivor προκειμένου να μαζέψει και όλο το… χρήμα! Γι αυτό αναμένεται να βάλει στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ όποιον μπορεί να αντέξει την… πείνα!

Έτσι όπως είπαν και στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», η πρώτη «βόμβα» που θα πέσει ακούει στο όνομα Κώστας Χωρινόπουλος και η δεύτερη στο όνομα Τζο Λυγνός.

Ο Τούρκος παραγωγός μάλλον έχει ήδη κάνει πρόταση στον πρώην σύντροφο της Κάτιας Ταραμπάνκο, Κώστα Χωρινό. Έτσι σε λίγες μέρες αναμένεται να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο. Το μοντέλο ήταν σε σχέση με τον Κώστα Χωρινό, πέρσι, την περίοδο που η Κάτια Ταραμπάνκο βρισκόταν στο ριάλιτι. Χώρισαν λίγο καιρό μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Ο σύντροφος, φίλος, «συνοδοιπόρος» της Μυριέλλας Κουρεντή βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor: Ποιος είναι ο Τζον Λυγνός;

Πρόκειται για τον στενό συνεργάτη της με τον οποίο δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα, αν έχουν ερωτική σχέση ή απλά επαγγελματική.

Μπορεί η πληροφορία να μην έχει διασταυρωθεί, αλλά εάν όντως ο μουσικός ετοιμάζεται να μπει στο ριάλιτι, θα υπάρξουν σημαντικές ανατροπές. Και αυτές θα αφορούν τόσο την παίκτρια της ομάδας των Διασήμων, όσο και για τους υπόλοιπους συμπαίκτες της.

 

Βέβαια θα έχει πολύ ενδιαφέρον το ξεκατίνιασμα που σίγουρα θα υπάρξει μεταξύ Κατσαούνη και Λυγνού. Κι αυτό γιατί τώρα θα αποκαλυφθεί και η πραγματική σχέση που υπήρξε μεταξύ Μυριέλλας και Θεσσαλού αγρότη. Βέβαια η κάμερα ήταν πάντα αδιάψευστος μάρτυρας και αναμένεται να υπάρξουν προστριβές…

Εντωμεταξύ η ηθοποιός είχε βάλει τα κλάματα όταν μίλησε για τον Τζον μετά τα φιλιά με τον Γιώργο Κατσαούνη ο οποίος έχει εκφράσει ανοιχτά τον έρωτά του για την όμορφη ηθοποιό.