Η αγαπημένη καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος είχε κόψει πρώτη το νήμα της τηλεθέασης στη ζώνη προβολής της για τη σεζόν 2020-2021. Έτσι επέστρεψε για 2η χρονιά με ανατρεπτικό σενάριο, ξεχωριστή σκηνοθεσία και δυνατό καστ.

Τι θα γίνει όμως στα επόμενα επεισόδια;

Η Αθηνά και ο Χρήστος ανακρίνουν τον άνθρωπο που προκάλεσε τη συμπλοκή στο σπίτι της Αλίκης κατ’ εντολή του Τζαφάρ… Όλα όσα συνέβησαν εκεί θα οδηγήσουν σε εξελίξεις που θα αλλάξουν τη ζωή όλων για πάντα.

Τα συγκλονιστικά γεγονότα της νύχτας στο σπίτι της Αλίκης έχουν αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια τους στις ζωές όλων, οι οποίοι προσπαθούν να γυρίσουν σελίδα… Μια εγκυμοσύνη, μια πρόταση γάμου, ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν και ένα νέο πρόσωπο έρχονται να ανατρέψουν ξανά τα δεδομένα.
Η Αθηνά προσπαθεί να απαλλαγεί απ’ τους φόβους που της έχει προκαλέσει το τραγικό παρελθόν της με τον Στέφανο. Είναι όμως παρελθόν; Η Αλίκη αντιμετωπίζει ένα σοβαρό δίλημμα…

Η Λήδα και ο Νικήτας βρίσκονται μπροστά σε μία σοκαριστική αποκάλυψη… Ο Ιάσωνας νιώθει πιεσμένος και κάτι κρύβει από την Ελένη… Ο Παύλος, με έντονα ακόμη τα σημάδια της απώλειάς του, προσπαθεί να συνέλθει με τη βοήθεια του Αχιλλέα… Μία νέα γνωριμία θα έρθει να του αλλάξει τη ζωή.

Ήλιος: Ποιος είναι ο Μάνος;

Ξαφνικά στη ζωή της Αθηνάς εμφανίζεται ο Μάνος που μοιάζει απίστευτα με τον Στέφανο. Εκείνη βέβαια  είναι σίγουρη ότι πρόκειται για ένα καλοστημένο σχέδιο του πατέρα του παιδιού της και προσπαθεί να τον ξεσκεπάσει.

Η Αθηνά πιστεύει ότι πλέον έχει αφήσει πίσω το παρελθόν της με τον Στέφανο, που έχει χαθεί, και ότι μαζί με τον Αχιλλέα και το μωρό έχουν κάνει μια νέα ευτυχισμένη αρχή. Ομως η τύχη τής παίζει ένα περίεργο παιχνίδι. Η γυναίκα, που είναι μαζί με την Ελπίδα, σοκάρεται όταν έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιον που είναι ίδιος ο Στέφανος. «Συνέλαβέ τον τώρα πριν το σκάσει», λέει στην αστυνόμο. «Να με συλλάβει γιατί; Τι λέτε;», απαντάει εκείνος σαστισμένος και συστήνεται ως Μάνος, ενώ την ίδια στιγμή ένα νέο πρόσωπο πρόκειται να μπει στη ζωή της Αλίκης.