Η καταπληκτική ηθοποιός Κατιάνα Μπαλανίκα δε συνηθίζει να μιλά συχνά όχι μόνο για τα επαγγελματικά αλλά και για τα προσωπικά της. Η ίδια παραχώρησε μία συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του Alpha στην Κύπρο. Η κ. Μπαλανίκα τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του». Επίσης αναφέρθηκε στη σειρά «Ντόλτσε Βίτα» του Αλέξανδρου Ρήγα και του Λευτέρη Παπαπέτρου αφού ο ρόλος της Σάσας ήταν για εκείνη ένας ρόλος -σταθμός τηλεοπτικά.

«Ήταν ένας ρόλος σταθμός. Εγώ είχα πάρα πολλούς φίλους γκέι, έτσι την αντιμετώπισα τη Σάσα, σαν να ήταν ένας άντρας γκέι, γιατί καμία γυναίκα δεν θα τα έλεγα αυτά», ανέφερε η Κατιάνα Μπαλανίκα. Επίσης επισήμανε ότι η Άννα Παναγιωτοπούλου είχε προβλέψει την επιτυχία που θα έκανε. Ανάμεσα σε άλλα η ηθοποιος ανέφερε για εκείνη: «Με την Άννα Παναγιωτοπούλου διατηρώ ακόμα επαφές. Δικαίωμά της είναι να λέει ότι θέλει. Έχει μια τέτοια καριέρα που μπορεί να πει ότι νομίζει και ότι σκέφτεται».

Παράλληλα, η ίδια αναφέρθηκε ακόμα στον Αλέξανδρο Ρήγα, επισήμαινοντας ότι πλέον δεν έχουν σχέσεις και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. «Του θύμωσα πολύ. Κι όταν θυμώσω δεν ξέρω πια τον άλλον, δεν τον αναγνωρίζω. Περνάω από δίπλα του και δεν τον ξέρω. Δεν θα τον συγχωρήσω. Περνάω από δίπλα του και δεν τον ξέρω. Δεν θα προλάβει να μου πει συγγνώμη, έχω περάσει και είναι κενό. Δεν υπάρχει πια σχέση μαζί του, δεν με λυπεί όταν πρέπει να διαγραφεί. Όταν ένας άνθρωπος σου έχει δείξει και του έχεις δείξει αγάπη, και κάποια στιγμή σου δείχνει ένα μαύρο τοπίο, δεν υπάρχει, σβήνει. Δεν θα χαλάσω την ψυχή μου εγώ», ανέφερε.

Τι ακριβώς είχε συμβεί;

Η ηθοποιός είχε συνεργαστεί με τον Αλέξανδρο Ρήγα στην επιθεώρηση του πρώτου «Ζείτε Παίδες Ελλήνων».

Οι αναμνήσεις της δεν ήταν καθόλου θετικές και τότε είχε αποκαλύψει με πικρία πως είχε απευθυνθεί σε δικηγόρο. Συγκεκριμένα είχε πει: «Στην παράσταση με είχαν να κάνω μόνο μια έναρξη και ένα φινάλε και δεν είχα κανένα δικαίωμα να κάνω κάτι άλλο. Τι άλλο να μου κάνουνε; Έλεγαν όταν αποχώρησα από την παράσταση ότι είμαι άρρωστη και ακόμα μου ζητάνε να υπογράψω κάποια χαρτιά για κάποια δικαιώματα της παράστασης. Παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο, αλλά αδιαφορώ πλήρως. Τους λέω να τα κανονίσουν με τη δικηγόρο μου».