Αυτή η Ελευθερία Ελευθερίου στο  Survivor, εκτός από όλα τα υπόλοιπα που είναι, δηλαδή ανακατώστρα, κουτσομπόλα, ενίοτε και δικομανής, είναι και μεγάλη κολπατζού!

Τι εννούμε με αυτό;

Μα φυσικά μιλάμε για το νέο κόλπο που σκαρφίστηκε έτσι ώστε να κάνει τον Μάριο Πρίαμο να την λυπηθεί ή έστω να κερδίσει λίγα παραπάνω λεπτά δημοσιότητας έτσι ώστε να έχει να πορεύεται και για το μέλλον της! Γιατί όπως καταλαβαίνετε, οσονούπω, τελειώνει το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και κάπως θα πρέπει η Κύπρια καλλιτέχνιδα να πορευετεί σε αυτή τη ζωή και να «εξαργυρώσει» όλους αυτούς τους μήνες ταλαιπωρίας στο νησί της Καραϊβικής!

Τι σκέφτηκε λοιπόν η δαιμόνια Ελευθερία;

Όπως μας ενημέρωσε ο αγαπημένος Νίκος Παρτσώλης από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Πρωινό μας, η Ελευθερία λιποθυμά και ο Μάριος απλά την αγνοεί!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι αυτός που τρέχει για να τη σηκώσει και να τη μεταφέρει στο γιατρό και αυτό χρησιμοποιεί προκειμένου για να πει μετά ότι δεν αφορά καθόλου τον… Μάριο!

Οι δημοσιογράφοι λένε ότι δεν γνωρίζουν αν το έκανε επίτηδες αλλά προφανώς το χρησιμοποιεί για να την «πει» στον πρώην (;) σύντροφό της!

Η ίδια προφανώς είναι πολύ ερωτευμένη σύμφωνα με το πάνελ και για αυτόν ακριβώς το λόγο γίνεται… νούμερο στα μάτια του πανελληνίου!

 

Survivor: Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα