Έναν μεγάλο καβγά θα παρακολουθήσουμε σε λίγα εικοσιτετράωρα στο Survivor αφού όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Νίκος Παρτσώλης στην εκπομπή Πρωινό μας Στέλιος Χανταμπάκης, Στάθης Σχίζας και Νίκος Μπάρτζης κάνουν ένα χαμό!

Η ένταση ήταν εκτός ορίων με έναν Χανταμπάκη να βγαίνει για πρώτη φορά εκτός εαυτού! Όλα ξεκίνησαν όταν ο Στέλιος είπε «Δεν ασχολούμαι εγώ με σκουπίδια» προς τον Στάθη και τον Νίκο. Ο πρώτος εκνευρίζεται απαντώντας του «Σε εμένα μιλάς έτσι; Είσαι χειρότερος και από το 2017».

Μάλιστα, ο Στάθης διαπιστώνει οτι η καλά κρυμμένη συμπεριφορά του Στέλιου στις κάμερες και μέχρι τώρα στο παιχνίδι, είναι μία καλά κρυμμένη συμπεριφορά, αφού σύμφωνα με τον Σχίζα αλλιώς είναι στις κάμερες και αλλιώς είναι στις παραλίες και του ξέφυγε ο πραγματικός του εαυτός!

Μάλιστα πριν λίγες μέρες ο Μαρτίκας και ο Σχίζας προσπάθησαν πάλι να πουν για τον Στέλιο ότι πήγε να μαγειρέψει την  ψηφοφορία.

Ωστόσο, όπως είπε ο Παρτσώλης, δεν ξέρει αν τα όσα είπαν, έχουν καταγραφεί. Μάλιστα η Φαίη, πήρε λίγο την πλευρά Χανταμπάκη αφού όπως ανέφερε, οι συμπεριφορές του Μπάρτζη είναι οι περίεργες ενώ ο Στέλιος δεν έχει δώσει δικαίωμα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ!

Survivor: Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα