Σε νέες αποκαλύψεις για το Survivor προχώρησε ο Νίκος Παρτσώλης μέσα από την εκπομπή Πρωινό Μας και τη Φαίη Σκορδά αφού όπως είπε για αρχή, δεν πρόκειται να μπει κανένας άλλος παίκτης στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αφού όπως είπε και ο Γιώργος Λιανός, στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «γκώσαμε πια! Δεν χωράνε άλλοι, αυτοί ήταν οι τελευταίοι έξι».

Όμως δεν είναι μόνο αυτό! Όπως ανέφερε ο αγαπημένος δημοσιογράφος, Ελευθερία Ελευθερίου και Μάριος Πρίαμος, σταδιακά τουλάχιστον, έρχονται πιο κοντά. Αυτό άλλωστε ήταν και κάτι που είχε αποκαλύψει η Αφροδίτη Σκαφίδα.Πλέον όμως είναι και επίσημα ζευγάρι.

Η Φαίη Σκορδά θέλοντας να σχολιάσει την κατάσταση είπε ότι δεν έχει τι… να πει! Κι αυτό γιατί οι δηλώσεις που έκαναν οι δύο παίκτες, είναι απλά μπερδεμένες.
Οι δυο τους ωστόσο έχουν απόσταση όταν πλησιάζουν οι κάμερες. Αλλά αυτό ενδεχομένως γίνεται από έλλειψη συναισθημάτων και καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους. Η Αφροδίτη Γραμμέλη μάλιστα, τα χαρακτηρίσε τα όσα γίνονται μεταξύ των δύο «καραγκιοζιλίκια».
Πλέον, όλοι οι παίκτες έχουν μπει μέσα, έχουν τοποθετηθεί παντού μικρόφωνα, οπότε από δω και μπρος, τέλος το κρυφτούλι! Όλα στο φως!

Survivor: Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το Πρωινό μας