Με το Survivor All Star να ξεκινάει σήμερα και τον Γιώργο Λιανό να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο το θέμα των live του The Voice έχει εξελιχθεί σε σπαζοκεφαλιά για τον ΣΚΑΪ ο οποίος ακόμη δεν έχει βρει τον κατάλληλο αντικαταστάτη του παρουσιαστή. Ο Λιανός ο οποίος αποκάλυψε τι θα ήθελε να παρουσιάσει μετά το Survivor θα βρίσκεται για το επόμενο εξάμηνο στον Άγιο Δομίνικο.

Στο προσκήνιο έτσι επανέρχεται το όνομα της Φαίης Σκορδά η οποία έχει ακουστεί ξανά στο παρελθόν για την ανάληψη του σόου. Η παρουσιάστρια έχει συζητήσει με το κανάλι για το ενδεχόμενο της παρουσίασης με τον ΣΚΑΪ να δείχνει ξανά πως είναι η πρώτη του επιλογή.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της RealNews, η Φαίη Σκορδά έχει τους ενδοιασμούς της. Συγκεκριμένα δήλωσε στους ιθύνοντες του καναλιού ότι προτιμάει να είναι επικεντρωμένη σε ένα θέμα κάθε φορά ενώ δεν έχει και τον απαιτούμενο χρόνο για να αναλάβει ένα τόσο μεγάλο και χρονοβόρο πρόγραμμα. Παρόλα αυτά η παρουσιάστρια έχει αφήσει ακόμη το παράθυρο ανοιχτό για να αναλάβει τελικά το The Voice αν επιμείνει τόσο πολύ το κανάλι.

Ωστόσο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Acun Medya εξετάζουν κι άλλο ενδεχόμενο, αυτό της επιστροφής του Γιώργου Λιανού στην Ελλάδα για τα live του ημιτελικού και του τελικού. Η δυνατότητα ο Ατζούν να «καλύψει» τον Λιανό για όσο θα λείπει υπάρχει ενώ και τα συγκεκριμένα live θα γίνουν κάπου στον Μάρτιο όπου και το Survivor θα έχει πάρει τα πάνω του.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Αυτό θέλει να παρουσιάσει ο Λιανός μετά το παιχνίδι

Survivor διαρροή 8/1: ΟΡΙΣΤΙΚΟ Spoiler! Αυτή η ομάδα κερδίζει το πρώτο έπαθλο!

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αυτό το reality αναλαμβάνει στον ALPHA