Μετά το ατύχημά της η Φωτεινή στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, καταφέρνει να ξεπεράσει τον κίνδυνο, αλλά ο θυμός της απέναντι στον Χρήστο δεν λέει να καταλα-γιάσει. Με αφορμή τις επικείμενες εκλογές, ο Χρήστος αφήνει τη θέση του δημάρχου για τον προεκλογικό αγώνα, αλλά το τελειωτικό χτύπημα θα έρθει με την παραίτηση της Φωτεινής από τη θέση της γραμματέως του. Του ανακοινώνει ότι και επίσημα κόβουν κάθε σχέση αφήνοντάς τον σύξυλο. Στη συνέχεια η κοπέλα πάει να βρει τον Σταματιάδη. Του ανακοινώνει ότι παραιτήθηκε από το γραφείο του πατέρα της και είναι έτοιμη να αναλάβει το δικό του γραφείο αν φυσικά δεν έχει αντίρρηση!

Έτσι ο Σταματιάδης με τον Δομίνικο βρίσκουν έναν απρόσμενο σύμμαχο στον προεκλογικό τους αγώνα.
Ο Χρήστος δέχεται ένα αναπάντεχο χτύπημα από την κόρη του, ενώ παράλληλα ο Αλέξανδρος συνεχίζει την προσπάθεια να αποκαλύψει το κρυμμένο μυστικό του Χρήστου δημιουργώντας αναταραχή στους γύρω του και βάζοντας τον Σταματιάδη να κάνει τις πρώτες επικίνδυνες συνδέσεις, με τον Δομίνικο να ταράζεται από τις κινήσεις του συνεργάτη του.

Το «Ονειρο» αναστατώνεται από τις νέες αφίξεις. Μια από αυτές είναι ο «γιος» του Διαγόρα, ο Αλκης (Σπύρος Σταμούλης), παλιός αγαπημένος όλων των μουσικών αλλά και μάνατζερ που θέλει να αλλάξει το πρόσωπο του μαγαζιού. Φυσικά κρύβει την πραγματική του ταυτότητα και προσπαθεί υπογείως, ως δεξί πια χέρι του Στρατή, να προωθήσει τα δικά του σχέδια.

Ο Στρατής καταλαβαίνει πως είναι με την πλάτη στον τοίχο, ενώ ο Σταύρος αρχίζει να κερδίζει έδαφος στη διεκδίκηση της καρδιάς της Ζέτας.

Ο Διαγόρας χειροκροτεί τον σαρωτικό Χρήστο συνεχίζοντας μεθοδικά να απλώνει τα δίχτυα του.

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις 

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Πανούργα η Πιπίτσα-Αυτό το σχέδιο στήνει!

Κατσουράνης: «Με ξένους διαιτητές βλέπουμε καλύτερο πρωτάθλημα» – Τι είπε για το οφσάιντ του Ολυμπιακού!

Survivor Twitter 27/2: Πιλίδης για νικητής; Τα social έδωσαν βροντερή απάντηση!