Χαμός με τις αποκαλύψεις για το Survivor από τον εξαιρετικό πάντα, Νίκο Παρτσώλη που έχει όλα τα αποκλειστικά από τον Άγιο Δομίνικο και μας ενημερώνει καθημερινά για το τι πραγματικά παιχνίδι παίζεται!

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της εκπομπής Πρωινό μας και στη Φαίη Σκορδά, αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη κλίκα που υπάρχει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αλλά και διαχρονικά σε όλους τους κύκλους του παιχνιδιού, είναι η κλίκα των τεσσάρων. Πρόκειται για τους Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Στέλιος Χανταμπάκης και Κωνσταντίνος Βασάλος!

Μάλιστα η στρατηγική του ζευγαριού είναι να ψηφίζει διαφορετικούς ανθρώπους για να μην τους κατηγορήσει το κοινό ότι έχουν στρατηγική!

Αυτό βέβαια δεν θα το δούμε να το λένε, άσχετα που το λέει ο καθ’ ύλην αρμόδιος για τα συγκεκριμένα θέματα του παιχνιδιού, αλλά θα το δούμε να συμβαίνει και αυτοί οι τέσσερις θέλουν να φτάσουν στον τελικό.

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης που βρίσκεται στο στούντιο ότι υπάρχουν κι άλλες κλίκες ενώ φρόντισε να μιλήσει και αυτός για τον Βασάλο που δεν ψηφίζεται γιατί είναι συμπαθής και αρκετά διπλωμάτης!

Όπως είπε ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού, ο Κωνσταντίνος δεν ψηφίζεται για να μη φάνε οι παίκτες «κράξιμο» από το κοινό του Βασάλου! Ο Παρτσώλης βέβαια υπενθύμισε το γεγονός ότι και η Ευρυδίκη είχε κοινό στο Instagram αλλά μία χαρά ψηφίστηκε και αποχώρησε και πολύ γρήγορα!

Survivor: Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Αυτό είναι το τέλος της σειράς-Ποιοι υποφέρουν και ποιοί παντρεύονται!

Τι αλλάζει άμεσα στον Ολυμπιακό…

Μαύρο Ρόδο: Σε ποιον ανήκει αυτό το πτώμα;