Η συγκατοίκηση στην κοινή καλύβα του Survivor δε φαίνεται να πηγαίνει και πολύ καλά αφού κανείς από τους παίκτες δε φαίνεται να έχει διάθεση να ανέχεται τους αντίπαλους που… κέρδισαν!

Αυτή η κοινή διαμονή δε φαίνεται να πηγαίνει και πολύ καλά αφού οι καυγάδες δίνουν και παίρνουν γιατί η συγκατοίκηση δεν πάει καλά.

Αυτό βέβαια σύμφωνα με τον αγαπημένο δημοσιογράφο Νίκο Παρτσώλη της εκπομπής Πρωινό μας του ΣΚΑΪ και στη Φαίη Σκορδά, είναι λογικό και αναμενόμενο αφού όταν μία ομάδα κερδίζει και επιστρέφει στην καλύβα πανηγυρίζει και αυτό ενοχλεί.

Οι πρώτοι που φαίνεται να εκνευρίζονται ιδιαίτερα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη οι οποίοι σήκωσαν παραβάν- κουβέρτες για να μην τους βλέπουν!

Ωστόσο θα τους ακούνε αλλά τουλάχιστον να μην τους βλέπουν! Όπως σχολιάστηκε μάλιστα από το πάνελ της εκπομπής, μιλάμε για φοβερή… φιλοξενία εκ μέρους των παικτών που αντί να βάλουν λίγο νερό όλοι στο κρασί τους, μάχονται σαν τα κοκκόρια όχι μόνο στον στίβο μάχης αλλά και μέσα στην καλύβα που συγκατοικούν.

Είναι βέβαια και λίγο… στημένο όλο αυτό το σκηνικό αφού θα πρέπει να δίνει και να παίρνει το ριάλιτι στοιχείο! Έτσι, μένει να δούμε πώς θα αντιδράσουν οι νικητές που ίσως αύριο είναι… χαμένοι!

Survivor: Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα