Ο αγαπημένος πρώην παίκτης του Survivor, Τριαντάφυλλος, μίλησε στην κάμερα του OPEN και στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, και έκανε σκληρές καταγγελίες για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και την παραγγή του Ατζούν.

Όπως είπε τον Σπύρο Μαρτίκα τον κρατάει η παραγωγή αφού είναι όχι μόνο δυνατός παίκτης αλλά τα λέει και καλά, κάνει το ριάλιτί του οπότε αν φύγει κι αυτός τα ποσοστά τηλεθέασης του παιχνιδιού θα πάνε στο 4%. Επίσης είπε ότι ο φαρμακοποιός από το Κερατσίνι, θα φτάσει ίσως πεντάδα-εξάδα ενώ στον τελικό, σύμφωνα πάντα με τον τραγουδιστή, θα φτάσει ο Μπάρτζης μαζί με τον Μπόγδανο.

Για τον Ασημακόπουλο είπε ότι τώρα κατάλαβε τι πάει να πει το παιχνίδι γιατί το 2021 έκανε τα δικά του ενώ για το θέμα της αποβολής της Σκαφιδά λόγω φαγητού είπε ότι η συγκεκριμένη έφυγε γιατί δεν είναι παιδί της παραγωγής  ενώ Βασάλος, Ασημακόπουλος και Μπόγδανος είναι παιδιά της παραγωγής.

Ο αγαπημένος Τριαντάφυλλος δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για το γεγονός ότι το κοινό φέτος δεν πιστεύει τίποτα απ’ όσα βλέπει. Ο Βασάλος όμως έπεσε και αυτός στην κριτική του πρώην  παίκτη λέγοντας ότι ποιος ξέρει τι συμβόλαιο έκανε με τον Ατζούν και χωρίς να φέρνει νίκες στην ομάδα του, χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα, δεν έχει βγει υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor: Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα