Ο εγκέφαλος της συμμορίας βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας στη σειρά Σασμός. Ο Λευτέρης λέει στον Ευθύμη πως τώρα πια ο ένας έσωσε τη ζωή του άλλου, έχουν πατσίσει και δεν του χρωστάει απολύτως τίποτα. Είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε μεγάλες αποκαλύψεις για τη ζωή του και πήγε να βρει την Θοδώρα.

Την ίδια στιγμή ο Αντώνης με τη βοήθεια της Σοφίας έρχεται όλο και πιο κοντά στις σκοτεινές μνήμες ενώ ο Μαθιός συνεργάζεται με τον Παύλο για να βρουν σε ποιον ανήκει το όπλο που του έδωσε ο Μανώλης. Ο παπάς λέει στην Μαρίνα ότι γνωρίζει για την πατρότητα του Πετρή δίχως να έχουν αντιληφθεί πως στην εκκλησία βρίσκεται η Καλλιόπη.

Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να άκουσε από την κουβέντα τους. Λίγο αργότερα η Αργυρώ με την Βασιλική χαίρονται με την έκπληξη που έκαναν με τον Πετρή στον Αστέρη όταν στο μαγαζί φτάνει η Καλλιόπη με άγριες διαθέσεις.

Η Καλλιόπη μοιράζεται με τον Αστέρη την ιστορία για την κατάρα που βαραίνει τις δύο οικογένειες. Εκείνος απορρίπτει τους ισχυρισμούς της και ζητά από την Αργυρώ κάτι που θα την αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Της λέει ότι θέλει να περνάει μόνος του χρόνο με το γιο του.

Στο μεταξύ η Θοδώρα μαθαίνει την αλήθεια για την ταυτότητα του Λευτέρη και εξοργισμένη που δεν της εμπιστεύτηκε το μυστικό του φεύγει απ’ το σπίτι. Παράλληλα ο Ευθύμης προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και να ανασυνταχτεί.

Δεν μπορεί να ξεχάσει την προδοσία του Λευτέρη και σκέφτεται την εκδίκησή του. Την ίδια στιγμή η Τζένη είναι προβληματισμένη επειδή άκουσε το Νικηφόρο να ρώτα το Μανώλη αν την βλέπει ερωτικά.

Ο ξάδερφός Νικολής πηγαίνει στο σπίτι των Σταματάκηδων για να τους ζητήσει τον ανιχνευτή μετάλλων που είχαν δανειστεί ο Μαθιός και η Καλλιόπη για να βρουν το όπλο. Ο Αστέρης παραξενεύεται με αυτή την επίσκεψη. Στο σπίτι των Βρουλάκηδων καταφθάνει ο Ευθύμης ύστερα από πρόσκληση του Αντώνη.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

ΕΡΤ: Αυτές οι σειρές αναμένεται να σαρώσουν τη νέα σεζόν

Αυτός ο προπονητής είναι το φαβορί για τον Άρη

Κώστας Τσουρός: Τέλος από το MEGA; Του τάζουν εκπομπή εκεί