Και ενώ εδώ στην Ελλάδα κινούμαστε σε εκλογικό κλίμα, στον μακρινό Άγιο Δομίνικο και το Survivor το κλίμα είναι πολεμικό! Όπως φαίνεται, για μία ακόμα φορά, πρωταγωνιστής των γεγονότων είναι ο Τάκης Καραγκούνιας που νομίζει ότι έχει φτάσει μέχρι την Καραϊβική με τον ρόλο του μισθοφόρου και βλέπει παντού εχθρούς που τον καταδιώκουν!

Στο επεισόδιο της Τρίτης πρωταγωνιστές, εκτός του Μαρτίκα που ήταν υποψήφιος για 12η φορά, ήταν ο Μπάρτζης και ο Τάκης που προκάλεσαν χαμό στον στίβο μάχης και ήρθαν τόσο… κοντά που άρχισαν να σπρώχνονται, να κλωτσάνε και στο τέλος ο Νίκος με μία κίνηση που έκανε για να περάσει, βρήκε τον Καραγκούνια που χτυπιόταν από τον πόνο!

Λίγο αργότερα οι δύο παίκτες άρχισαν να βρίζουν μεταξύ τους ενώ στο παιχνίδι μπήκαν και οι υπόλοιποι παίκτες με αποτέλεσμα Καραγκούνιας και Μπάρτζης να αποβληθούν από τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Στην πρώτη ασυλία της εβδομάδας στέφθηκαν νικητές οι Κόκκινοι και οι Μπλε έβγαλαν υποψήφιο τον γνωστό άγνωστο προτεινόμενο, Σπύρο Μαρτίκα ενώ στο συμβούλιο υπήρχε και πάλι ένταση για Τάκη και Μπάρτζη που σηκώθηκε να φύγει μην αντέχοντας να τον ακούει άλλο!

Στο αποψινό επεισόδιο και πάλι ο παίκτης από το Αίγιο καταφέρνει να είναι ο πρωταγωνιστής που ενώ παραπονιέται για όλους, ποτέ δεν κοιτάει τα όσα προκαλεί! Στο στίβο μάχης γίνεται άσχημο σκηνικό με τους Μπλε να φτάνουν στο σημείο να αποχωρούν!

Μάλιστα, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας είναι προφανώς αυτός που θα φέρει σε δύσκολη θέση την παραγωγή, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Λιανός να ανακοινώνει ότι τέτοιες πρακτικές δεν είναι επιτρεπτές και αποφασίζει να ανακοινωθεί κάποιου είδους αποβολή!

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ του ΣΚΑΪ

 

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Η Στέλλα αναλαμβάνει το διαζύγιο Μαθιού και Βασιλικής-Αυτή τη χάρη ζητά από την Αργυρώ η Καλλιόπη

Γουέστ Χαμ: Οπαδός της έφαγε ξύλο και επιβραβεύτηκε!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Πώς θα εκδικηθεί η Αμαλία την Μιράντα-Αυτό θα κάνει ο Ντίνος!