Πραγματικά μεγάλο… καλαμπούρι έχει ο παίκτης του Survivor, Τάκης Καραγκούνιας που μοιάζει να αναρωτιέται στο τρέιλερ του ριάλτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, πότε προκάλεσε… ένταση!

Λίγο αργότερα ο Σάκης Κατσούλης αναφερόμενος στο πρόσωπο του Τάκη λέει πως όταν ψηφίζεται προσπαθεί να το δεχτεί αλλά και πάλι βγάζει νεύρα ενώ μπροστά του τού λέει ότι δεν είναι πράος άνθρωπος και βγάζει νεύρα κι αυτό έχει αντίκτυπο στην ομάδα ενώ λίγο αργότερα ο Κατσούλης κατηγορεί τον Γιώργο Ασημακόπουλο ότι κρυφακούει!

Στο μεταξύ μπορεί κάποιοι από τους Διάσημους να τείνουν χείρα φιλίας προς τους μαχητές αλλά αυτό μοιάζει μάλλον ειρωνικό αφού όπως πολύ σωστά λέει ο Μπόγδανος αναφερόμενος στο πρόσωπο του Βασάλου λέει πως δεν μπορεί από τη μία να λένε πως δε γουστάρουν να είναι όλοι μαζί στον ίδιο χώρο και έπειτα να τους προσκαλούν ενώ ο Σάκης το θεωρεί πολύ φυσιολογικό μία ομάδα να θέλει να είναι μόνη της τη στιγμή κιόλας που έχουν αποφασίσει από κοινού να έχουν αυτή τη στάση!

Εντωμεταξύ ένταση μοιάζει να υπάρχει και πάλι στον στίβο μάχης με αφορμή μία κουβέντα του Τάκη για τον Μπάρτζη που του ζητά να επαναλάβει όσα είπε και τον μισθοφόρο να τον αποφεύγει μιας και δεν είναι άνθρωπος της… φασαρίας!

Τι θα γίνει στο συμβούλιο του νησιού και ποιοι θα είναι τελικά οι υποψήφιοι το μαθαίνετε ΕΔΩ και μαζί ρίξτε και μία ψήφο!

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Τέλος στο σχέδιο της Τζένης και του Πασχάλη!

Ρεμπρόφ out, Γκατούζο In

Σασμός: Φονιάς ο Νικηφόρος; Σκοτώνει τον Μαθιό;