Το Survivor συνέχισε να δίνει και το βράδυ της Τετάρτης εντάσεις αλλά και συγκινήσεις αφού οι παίκτες της κόκκινης ομάδας μετά τη νίκη τους, όπως είχαμε ήδη πει, στρογυυλοκάθισαν στους καναπέδες τους και έφαγαν με την ψυχή τους 16 κρουασανάκια ο καθένας ακούγοντας και λόγια αγάπης από φίλους και συγγενείς!

Όπως ήταν αναμενόμενο όλοι περίμεναν την αντίδραση του Μάριου Πρίαμου που άκουσε το μήνυμα της Καρολίνας που φόραγε κάλτσες γεμάτες καρδούλες και ενώ η Ελευθερία είχε τεντώσει τις… κεραίες της περιμένοντας το τέλος στις δηλώσεις του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Hey yoy passenger. Xαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω και βλέπω να λάμπεις. Συνέχισε έτσι με την δυναμικότητά σου να κατακτάς τους στίβους μάχης και της επιβίωσής σου εκεί. Είσαι survivor με όλη την σημασία της λέξεως και φιλιά σε όλη την ομάδα. Σου στέλνω φως, φιλιά στην Μαριαλένα και στον Σάκη και ξέρεις εσύ θα τα πούμε έξω. Βέβαια, είναι πολύ μακρύς ο δρόμος, οπότε κράτα γερά. Φιλιά πολλά», ανέφερε το ηχογραφημένο μήνυμα της Καρολίνας. Ο Μάριος σχολίασε τα όσα άκουσε λέγοντας:  «Εντάξει την Καρολίνα την ξέρετε. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το μήνυμα. Το σχολίασα και πριν. Γενικότερα αυτό το σκηνικό με έχει φέρει σε πολύ ψυχολογική, δύσκολη κατάσταση γιατί δεν είναι εύκολο, όταν αναφέρονται προσωπικά σε ένα παιχνίδι. Ο στόχος κι η σκέψη μου δεν ήταν αυτή. Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι. Σίγουρα όταν θα βγούμε, θα μπορώ να εκφέρω κι εγώ λόγο. Από εδώ μέσα δεν μπορώ. Έτσι, όταν έρθει η ώρα θα το κάνουμε. Ζητώ από την Καρολίνα κι από όλους να σεβαστούν το ότι είμαι εδώ και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για πολλά θέματα. Όλα good».

Ο περσινός νικητής Στάθης Σχίζας χάρηκε επίσης πολύ ακούγοντας τα όσα ανέφερε η σύντροφός του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αλλά και ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος αποκάλεσε γυναίκα της ζωής της τη Βρισηίδα, ήταν ιδιαίτερα ευτυχής.

Survivor: Δείτε τα βίντεο