Το Survivor συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον όχι τόσο για το αγωνιστικό κομμάτι που μοιάζει μάλλον παρωχημένο, όσο για το ριάλιτι κομμάτι για το οποίο γίνεται και ο λόγος!

Ο κακός χαμός γίνεται στο νησί της Καραϊβικής, έστω κι αν η παραγωγή του Ατζούν και ο ΣΚΑΪ, δεν το πολυδείχνουν προφανώς για να μην ξεσπάσουν αντιδράσεις και μάλιστα… δικαστικές!

Γιατί υπάρχουν κι αυτοί που έμειναν… πίσω και έχουν προφανώς ρητές εντολές από τους παίκτες να προχωρούν σε ανάλογες «δικαστικές» κινήσεις όταν βλέπουν να θίγονται προσωπικότητες αλλά και… συμφέροντα. Κι αυτό γιατί καλά το ριάλιτι αλλά ο στόχος είναι το χρήμα και καλό είναι να μην απομακρυνόμαστε από αυτό!

Έτσι προφανώς το σκέφτηκαν και στην παραγωγή και «ψιλοκρύβουν» τα όσα σχεδιάζει η κλίκα των τεσσάρων που περιλαμβάνει τους Μάριο Πρίαμο, τον Στέλιο Χανταμπάκη, τον Σάκη Κατσούλη και τον Κόρμπι όπως είπε χαρακτηριστικά ο αγαπητός Νίκος Παρτσώλης στη σημερινή εκπομπή Πρωινό Μας και την Φαίη Σκορδά.

Όπως τόνισε λοιπόν ο δημοσιογράφος αυτοί οι τέσσερις μοιάζουν να καθορίζουν σιγά σιγά τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών. Ακούγεται μάλιστα ότι έχουν συσπειρωθεί τόσο πολύ που κάνουν κουμάντο τόσο στη δική τους παραλία όσο και στην παραλία των απέναντι αφού ο καθένας έχει το δικό του πιόνι. Για παράδειγμα ο Μάριος έχει την Ελευθερία, ο Σάκης την Μαριαλένα, ο Κόρο επειδή φέρνει και τα ψάρια και μπορεί να κανονίζει διάφορα!

Μένει να δούμε τι έρχεται αυτή την εβδομάδα!

Survivor: Δείτε όσα αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης