Δευτέρα σήμερα (15/5) πρόκειται να παρακολουθήσουμε στο Survivor την πρώτη ασυλία για τους παίκτες ενώ όλοι μοιάζουν να είναι ιδιαίτερα πιεσμένοι λόγω του αγωνιστικού κομματιού.

Όπως είδαμε και στο τρέιλερ οι μπλε βιώνουν δύσκολες καταστάσεις λόγω των συνεχόμενων ηττών και η ψυχολογία τους είναι στα… τάρταρα! Δε μοιάζουν να είναι σε θέση να διαχειριστούν την κατάσταση και προσπαθούν να καταστρώσουν σχέδιο νίκης. Θα το καταφέρουν; 

Στο μεταξύ, την Τρίτη θα δούμε την δεύτερη ασυλία για την οποία ο Νίκος Παρτσώλης, ο αγαπημένος δημοσιογράφος της εκπομπής Πρωινό μας του ΣΚΑΪ αποκάλυψε και ποιο θα είναι το έπαθλο, ενώ την Τετάρτη 17/5 θα υπάρξει αποχώρηση. Την Πέμπτη δεν θα προβληθούν δυστυχώς οι εξελίξεις από τον Άγιο Δομίνικο προφανώς και λόγω του εκλογικού κλίματος που έχει μπει η χώρα και κορυφώνεται την Κυριακή οπότε και θα εκλεγεί (;) η νέα κυβέρνηση.

Ποιο όμως είναι το έπαθλο που θα τρελάνει τους παίκτες που έχουν απομείνει στην παραλία της Καραϊβικής;

Το έπαθλο απόλαυσης όπως χαρακτηριστικά είπε ο Παρτσώλης είναι παραμονή σε βίλα, θεραπείες μασάζ, πλύσιμο των ρούχων σε πλυντήριο, θα φάνε κιόλας και θα κάνουν και μπάνιο!

Σίγουρα λοιπόν θα φύγουν από εκεί άλλοι… άνθρωποι!

 

Survivor: Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή Πρωινό μας