Τα αίματα έχουν ανάψει για τα καλά ανάμεσα στους παίκτες του Survivor μετά και την τοποθέτηση του διαχωριστικού που μπήκε ανάμεσά τους προκειμένου να μπαίνει ο καθένας στο… χώρο του!

Αγεφύρωτο μοιάζει να είναι το χάσμα που χωρίζει τις δύο ομάδες με τους Κόκκινους να σημειώνουν απανωτές νίκες που ενοχλούν ιδιαίτερα τους αντιπάλους τους και τους κάνει να σχεδιάζουν τρόπους για την εξόντωσή τους! Μάλιστα, οι μπλε παρεξηγήθηκαν με το διαχωριστικό και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν εκείνη που φρόντισε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα λέγοντας ότι απλά θέλουν… ησυχία!

Λίγο αργότερα, το γεγονός ότι ο Νίκος Μπάρτζης δεν ήθελε να αγωνιστεί σε συγκεκριμένη πλευρά του στίβου μάχης ήταν και η αφορμή για να ξεσπάσει ένας πρωτοφανής καβγάς ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη όπου ακούστηκαν βαριές κουβέντες!

Όταν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θέλησε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του και, απευθυνόμενος στον Τάκη Καραγκούνια, του ζήτησε να μην ανακατεύεται στη συζήτηση, χρησιμοποιώντας μία παροιμία που προκαλεί. Τότε, ο 49χρονος μισθοφόρος βγήκε εκτός εαυτού και ακολούθησε μία εκτός ορίων διαμάχη ανάμεσά τους με πολύ σκληρές εκφράσεις.

Στο σημερινό τρέιλερ βλέπουμε τον Ηλία Μπόγδανο να προσπαθεί να πείσει και να πειστεί και ο ίδιος ότι θα πρέπει να νικήσουν οι Μπλε σε αυτό το αγώνισμα προκειμένου να ανέβει το ηθικό τους. Μάλιστα, σε ένα πηγαδάκι που έχει στηθεί ανάμεσα στους παίκτες λένε ότι είναι κοντά δύο εβδομάδες που δεν έχουν δει νίκη και πλέον πρέπει να τα δώσουν όλα!

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ του ΣΚΑΪ

 

Όλες οι ειδήσεις

Εύα Αντωνοπούλου: Τέλος από τον ΣΚΑΪ; Εκεί πάει

Μελισσανίδης: «Ειδοποίησα με το γήπεδο της ΑΕΚ»

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή με την προβολή της σειράς