Μία από τις πιο ωραίες σειρές της φετινής σεζόν, η σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», θα πάρει αυτό που αξίζει καθώς πλέον αυξάνονται τα επεισόδια προβολής της μέσα στην εβδομάδα.

Η σειρά που μεταδίδεται μετά το τέλος του Σασμού έχει δημιουργήσει το δικό της φανατικό κοινό που σίγουρα δεν ήταν χαρούμενο με τα μόλις 2 επεισόδια την εβδομάδα.

Τα δεδομένα όμως πλέον αλλάζουν όπως επιβεβαιώνει και η RealNews που κυκλοφορεί καθώς οδεύοντας προς το τέλος της σεζόν πλέον υπάρχουν περισσότερες ώρες διαθέσιμες για τη «Νύχτα» η οποία θα αυξήσει τις μέρες προβολής της.

Έτσι η σειρά πλέον θα μεταδίδεται από Τρίτη μέχρι και Παρασκευή με τον Σασμό και το τεράστιο κοινό του να δίνει το lead in. Οι πληροφορίες του ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρουν ότι τα επεισόδια θα έχουν πιο σφιχτή πλοκή καθαρής διάρκειας 60 λεπτών.

Παρόλα αυτά και παρά την επιτυχία που έχει σημειώσει η σειρά με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Στάνκογλου και τον Βασίλη Μπισμπίκη, η «Νύχτα» δε θα πάει για δεύτερο κύκλο. Η σειρά θα ολοκληρωθεί φέτος περίπου στις αρχές Ιουλίου σε 110 επεισόδια.

Όλες οι ειδήσεις

Εύα Αντωνοπούλου: Τέλος από τον ΣΚΑΪ; Εκεί πάει

Αυτή η νύχτα μένει: Η Μαρίνα πριν παραδοθεί εξαφανίζεται ξανά!

Eurovision 2023: Τα κατάφερε ξανά η Σουηδία – Στη 12η θέση η Κύπρος!