Εντάσεις, ίντριγκες αλλά και παιχνίδια ψυχολογίας συνεχίζονται στο Survivor με τους παίκτες να μην αντέχουν ο ένας τον άλλο και να αλληλοκατηγορούνται για ζητήματα άνευ ουσίας!

Από τη μία είχαμε έναν Μπόγδανο να θυμάται τα περασμένα μεγαλεία που καθώς μπήκε στη διαδικασία να τα διηγηθεί, έβαλε τα κλάματα. Ο λόγος για τις μνήμες του προηγούμενου τελικού στην Αθήνα όπου ήταν ο δεύτερος φιναλίστ. Θυμήθηκε όσους είχε στην κερκίδα και ξέσπασε σε κλάματα.

Από την άλλη βλέπουμε το ζεύγος Κατσούλη-Ρουμελιώτη, που τόσο καιρό έβγαινε αλώβητο, να βλέπει στα μάτια του Βασάλου έναν ακόμα εχθρό μιας και ο συμπαίκτης τους θέλοντας να κάνει (άστοχο) χιούμορ είπε στη Μαριαλένα αν θα έφερνε σήμερα κανέναν πόντο!

Εκείνη πίστεψε ότι ο Κωνσταντίνος σκόπιμα θέλει να τη ρίξει ψυχολογικά με τον Σάκη να παίρνει το λόγο:

«Μην της χαλάς την ψυχολογία. Την έχεις δύο εβδομάδες που την πηγαίνεις τρένο.

Τι κάνεις έτσι; Ότι εγώ της ρίχνω την ψυχολογία; Όλη την ώρα…»

«Από τότε που η Μαριαλένα αποφάσισε να ψηφίσει τον Κωνσταντίνο, έχει γίνει πολύ επικριτικός και της χτυπά τα αρνητικά της σημεία.

Προσπαθεί να παίξει με την ψυχολογία της, κάτι το οποίο δεν μου αρέσει καθόλου», είπε θυμωμένος ο Σάκης.

«Δύο εβδομάδες τώρα έχει γίνει άλλος άνθρωπος… Δεν κάνουμε χαβάλε. Κάπου ώπα», είπε η Μαριαλένα.

Από την άλλη ο Βασάλος ανέφερε ότι έκανε πλάκα: «Μπορεί το χιούμορ μου να είναι κάπως επικριτικό, αλλά αν δεν με καταλαβαίνουν τα παιδιά μετά από έξι μήνες που τελειώνει το παιχνίδι… Λέω την αλήθεια, ενοχλεί και για να ενοχλεί θα ισχύει», είπε χαρακτηριστικά.

Στο σημερινό τρέιλερ πάντως οι Μπλε συνεχίζουν να ασχολούνται με τον Μπάρτζη που έστειλε με την ψήφο του δύο στον τάκο μιας και βγήκε και η Στέλλα η οποία εμφανίζεται στο τρέιλερ να λέει ότι ο Νίκος είναι άνθρωπος που θα πουλήσει και τον κολλητό του για το συμφέρον του.

Αλλά και η Μαριαλένα από τους Κόκκινους που θεωρεί ότι ο Μπάρτζης δεν ψήφισε Μάριο γιατί φοβήθηκε!

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ του ΣΚΑΪ

 

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Γυρίσματα και νέοι ρόλοι-Όλες οι αλλαγές για την καινούρια σεζόν

Σάμιουελ Τζάκσον: Viral η αντίδρασή του όταν έχασε το βραβείο στα «Tony»

Η Γη της Ελιάς: Ποιος θέλει να βγάλει από τη μέση την Μαρίνα και τον Μάνο;