Πολύ φαίνεται να απασχολεί εντέλει στο Survivor η ψήφος της Μαριαλένας που αυτή τη φορά επέλεξε να ψηφίσει την Μελίνα. Προφανώς, Σάκης και Μαριαλένα το συζήτησαν και είπαν ότι η… γκρίνια του Βασάλου δεν αντέχεται οπότε και προχώρησαν στην απόφαση να ψηφίσουν την Κύπρια η οποία είπε ότι το περίμενε μιας και δεν πήγε καλά αγωνιστικά.

Αυτό ωστόσο μοιάζει να είναι ψέμα αφού όπως φάνηκε από το τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ, η παίκτρια πειράχτηκε με την Μαριαλένα και την απόφασή της. Η Ρουμελιώτη στο μεταξύ, με το δίκιο της, τονίζει ότι κουράστηκε να ασχολούνται όλοι με τον ποιο ψήφισε!

Ο Βασάλος από την άλλη κάνει νέα παρεάκια και συγκεκριμένα με παίκτες της Μπλε ομάδας. Ο Νίκος Μπάρτζης φαίνεται ότι ξεκίνησε να λέει μία κουβέντα παραπάνω και να ανταλλάσσει μία άποψη όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε στο τρέιλερ, με τον Βασάλο την κίνηση του οποίου κατέκρινε η Μαριαλένα λέγοντας ότι κάνει παρέα με τον παίκτη των Μπλε για άλλα συμφέροντα!

Ο Κωνσταντίνος λέει ότι ναι, θέλει να μιλάει και με έναν άλλον άνθρωπο και δεν είναι μόνο το παιχνίδι που πρέπει να ασχολούνται. Ωστόσο επισημαίνει για την Μαριαλένα ότι ναι, θέλει να τα βρουν αλλά καθόλου δεν βοηθάει με τη στάση της τον Βασάλο!

Ο Κωνσταντίνος μάλιστα φέρνει το θέμα ακόμα και στο συμβούλιο του νησιού λέγοντας ότι βάζει και το συμφέρον του πάνω απ’ όλα αφού όσοι λένε ότι θέλουν το καλό της ομάδας και όλοι να προχωράνε, είναι μεγάλο ψέμα.

Έτσι, οι φιλίες που (νομίζουν ότι) υπάρχουν στον Άγιο Δομίνικο, γκρεμίζονται σαν χάρτινοι πύργοι.

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Κοκλώνης: «Στα χέρια του» το 70% του OPEN

Κωνσταντίνος Αργυρός: Έκανε τον ταμία κι έγινε viral – Οι αντιδράσεις του κόσμου (vid)

Ο παράδεισος των κυριών: Τέλος από τον ALPHA – Αυτή η σειρά παίρνει την θέση της