Τα αγόρια της Μπλε ομάδας του Survivor δεν βιώνουν και τις καλύτερες των ημερών τους όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο δημοσιογράφος της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, ο Νίκος Παρτσώλης. Ωστόσο αυτό είναι κάτι που βλέπουμε κι εμείς ως τηλεθεατές αλλά υπάρχει εξήγηση. Και για αυτό, φταίει ο Νίκος ο Μπάρτζης, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα λέει ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ο παίκτης των Μπλε λέει στην Σταυρούλα ότι όταν χάνει, κάτι που δεν είναι καθόλου διαχειρίσιμο για αυτόν, και οι συμπαίκτες του προσπαθούν να τον εμψυχώνουν και να του ανεβάζουν το ηθικό, τον βοηθάει. Όταν ακούς όμως συνέχεια έναν Μπάρτζη που το 2021 ήταν η ψυχή της ομάδας, να κάνει παράπονα τον ενοχλεί. Ο Ηλίας μάλιστα προσπαθεί να μην τον ακούει γιατί άνθρωπος είναι και εκείνος, και πέφτει ή φροντίζει να πηγαίνει αμέσως στον γιατρό για να τον αποφύγει!

Η Σταυρούλα του λέει ότι αυτά θα πρέπει να μπαίνουν από το ένα αυτί και να βγαίνουν από το άλλο. Ο Νίκος από την άλλη μιλάει καθαρά για τον εαυτό του και για τους παλιούς τραυματισμούς που βγαίνουν και πάλι στην επιφάνεια.

Ο Ηλίας λέει ότι προσπαθεί να αφήνει πίσω την ήττα και να εμψυχώνει τους συμπαίκτες του ενώ ο Μπάρτζης γκρινιάζει.

Ωστόσο, όπως πολύ σωστά λέει ο Παρτσώλης, ο Ηλίας παίρνει τη Σταυρούλα για να κάνει ξακάθαρο ριάλιτι μπροστά στην κάμερα ενώ ο Νίκος μοιάζει να είναι παράμερα και να λέει για τα όσα τον… απασχολούν.

 

Survivor: Δείτε όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ