Σχεδόν έξι μήνες τηλεοπτικού «αέρα» μετρά το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor και τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν ως προς τα φαβορί αλλά και τους παίκτες που πρέπει να αποχωρήσουν.

Τα μεγάλα έπαθλα βαδίζουν προς το τέλος τους και οι ομάδες είναι ένα σχεδόν βήμα πριν τη διάλυσή τους αφού στο τέλος του παιχνιδιού καθένας είναι για την πάρτη του.

Στο αποψινό επεισόδιο (30/5) κρίνεται η ασυλία όπως γράψαμε και νωρίτερα ΕΔΩ για να μάθετε από πρώτο χέρι ποιος θα την αποκτήσει άξια. Σε κάθε περίπτωση βέβαια, οι παίκτες που έχουν απομείνει είναι όλοι ικανοί γι αυτό και μπόρεσαν να βγουν αλώβητοι μέχρι τουλάχιστον σήμερα.

Ωστόσο πολλοί από αυτούς έχουν βρεθεί πολλές φορές στον τάκο με πρώτο και (;) καλύτερο τον Σπύρο Μαρτίκα που πλέον έχει και ο ίδιος χάσει το μέτρημα των φορών που βρέθηκε στη διάθεση του κοινού.

Ο Μαρτίκας είναι μία ιδιόμορφη κατάσταση ανθρώπου αφού κάνει ό,τι μπορεί για να μην τον συμπαθήσει… κανείς! Ακόμα και η Βρισηίδα που κάτι πήγε να κάνει, ευτυχώς για εκείνη, δεν έχασε και πολύ χρόνο μαζί του. Ο συγκεκριμένος παίκτης μοιάζει σα να προσπαθεί να είναι αντιπαθής και τις περισσότερες φορές το καταφέρνει αφού είναι ακόμα στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Ακόμα και στο σημερινό trailer τον βλέπουμε να κάνει αποκαλύψεις σχετικά με την Μπλε ομάδα και τις σχέσεις τους, καθώς ενώ έβριζαν ο ένας τον άλλον, τώρα είναι κολλητοί φίλοι και αγαπημένοι και κάθονται ο ένας στην αγκαλιά του άλλου!

Ωστόσο γενικά το κλίμα στο Survivor μεταξύ των Κόκκινων και των Μπλε είναι πολύ τεταμένο και αυτό, όπως βλέπουμε και στο trailer να το παραδέχονται, οφείλεται στους τσακωμούς του Σπύρου Μαρτίκα με τον Άρη Σοϊλέδη, που έχουν επηρεάσει και τους υπόλοιπους παίκτες της Κόκκινης ομάδας όπως τον Τάλα και τον Στάθη.

Γι αυτό λοιπόν, και επειδή το δούλεψε και πολύ ο φαρμακοποιός Σπύρος Μαρτίκας, θα είναι για μία ακόμα φορά στον τάκο μπας και δούμε καμία άσπρη μέρα!

Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου!