Το Survivor μπαίνει σε νέες περιπέτειες μαζί με την νέα εβδομάδα που ξεκινά! Οι παίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ καταλαβαίνουν ότι πια το νερό έχει ξεκινήσει να μπαίνει στο αυλάκι και η τελική ευθεία για το γκραν φινάλε είναι μπροστά τους! Για αυτόν ακριβώς το λόγο και όσο πλησιάζουν στα μπικικίνια, έχουν νεύρα και ταραχή αλλά και μεγάλο πάθος για μάχη!

Η κούραση είναι μεγάλη όπως είναι φυσικό αλλά και τα λεφτά πολλά. Έτσι, στον Άγιο Δομίνικο η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι εκτός από… ψαρίλα!

Η τελευταία δεκάδα παικτών είναι πλέον γεγονός και ο κάθε αγώνας έχει ξεχωριστή αξία! Όλοι θέλουν τη νίκη και ο στόχος είναι αυτός. Ασυλία για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, φαγάκι για να μπορούν να αγωνίζονται και όσο το δυνατόν περισσότερα έπαθλα για θέμα γοήτρου και ηθικής ικανοποίησης!

Τα περιθώρια ωστόσο στενεύουν και όλοι καταλαβαίνουν προς το τέλος (τους) πλησιάζει!

Έτσι, το αποψινό (30/5) αγώνισμα ασυλίας είναι ιδιαίτερα σημαντικό και μόνο η νίκη υπάρχει ως σκέψη για τις δύο ομάδες. Όλοι θέλουν όσο τίποτα μια ακόμη εβδομάδα να καταφέρουν να μείνουν αλώβητες και οι παίκτες τους να συνεχίσουν στο παιχνίδι.

Τα ταξίδια λοιπόν και η καλή ζωή τελειώνουν κάπου εδώ και μετά από  τη χαλάρωση, αλλά και έναν πολύ διασκεδαστικό αγώνα ποδοσφαίρου, οι παίκτες επιστρέφουν στην πραγματικότητα.

Έτσι θα πρέπει να μπουν στο στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και να μεταφέρουν το άγχος στον αντίπαλο.

Ποιοι όμως θα νικήσουν; Θα καταφέρουν οι Κόκκινοι να σηκώσουν πλέον ανάστημα; Μήπως οι Μπλε πλέον κουράστηκαν;

Σενάρια τέλος! Άλλωστε δεν είμαστε και ο Μανούσος Μανουσάκης! Μπείτε ΕΔΩ να μάθετε όλα τα τεκταινόμενα!