Το Survivor όπως κάθε φορά άλλωστε όταν οδεύει προς το τέλος, γίνεται… διεθνές αφού Έλληνες και Τούρκοι ενώνονται για τις ανάγκες του παιχνιδιού και ανταγωνίζονται όχι μεταξύ τους ως χώρες εννοελιται, αλλά ως ομάδες!

Στα τελευταία επεισόδια μπλε και κόκκινοι αγωνίζονται παρέα με τους Τούρκους All Star προκειμένου όλοι μαζί να ταξιδέψουν σε εξωτικά μέρη, με τελευταίο το Κουρασάο, μια νησιωτική χώρα του Βασιλείου των Κάτω Χωρών, που βρίσκεται στο νότιο μέρος της Καραϊβικής Θάλασσας και αποτελείται από το ομώνυμο νησί Κουρασάο και την ακατοίκητη νησίδα Κλάιν (μάιν) Κουρασάο. Δηλαδή με λίγα λόγια… τρέχα γύρευε!

Ωστόσο το ταξίδι που πέφτει τώρα στο τραπέζι και όλοι πρέπει να παλέψουν για να το κερδίσουν είναι το πανέμορφο Μεξικό, με τους παίκτες την ώρα που τους το ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός να φαίνεται ότι δεν πιστεύουν αυτό που ακούνε!

Συγκεκριμένα τους αποκαλύπτει ότι η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει θα κάνει ένα ταξίδι εμπειρίας και θα βρεθεί στο Μεξικό.

Οι Κόκκινοι και οι Μπλε θα μπουν σε ένα πολύ απαιτητικό αγώνισμα, αφού όσο περνάει ο καιρός, ανεβαίνει και το επίπεδο δυσκολίας με τους παίκτες να γίνονται όλο και καλύτεροι.

Πάντως η βραδιά δεν πρόκειται να κλείσει… εύκολα αφού ο αγώνας ποδοσφαίρου θα είναι ιδιαιτέρως σκληρός ανάμεσα στην κόκκινη και την μπλε ομάδα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, με Έλληνες και Τούρκους να είναι ενωμένοι.

Μάλιστα το παρών θα δώσει και ο Ατζούν ο οποίος θα αγωνιστεί και με μία από τις δύο ομάδες και θα έχει και δυνατές μονομαχίες.

ΕΔΩ λοιπόν, όπως πάντα άλλωστε, μαθαίνετε το spoiler το τίμιο, το σίγουρο και το δεδομένο!

 Survivor: Δείτε το αποψινό Trailer