Όλα τα καλά στο Survivor έχουν κι ένα τέλος! Άρα κομμένα τα Μαϊάμι και οι μαϊμούδες και ελάτε να απολαύσουμε πάλι το γνωστό σε όλους ριάλιτι επιβίωσης! Η τελική ευθεία στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ κοντοζυγώνει και ήδη κάποιοι ονειρεύονται όλο και πιο πολύ τα 100.000 ευρώ!

Τα πράγματα στον Άγιο Δομίνικο επιστρέφουν στους κανονικούς ρυθμούς τους και οι καυγάδες βρίσκονται και πάλι σε πρώτο πλάνο!

Ο Ατζούν ότι ήταν να δώσει, προφανώς για τώρα, το έδωσε και τώρα στο πρώτο πλάνο μπαίνει η επιβίωση και οι αγώνες.

Ποιοι θα τα καταφέρουν καλύτερα; Για ποιους η επιβίωση θα είναι ένας ακατόρθωτος γρίφος;

Είναι πραγματικά δύσκολο να αποφασίσει κανείς, ποιον παίκτη να στείλει στον τάκο! Ή μάλλον ποιον να… πρωτοστείλει αφού δύο από αυτούς είναι οι πιο αδύναμοι… κρίκοι στην επιβίωση της παραλίας.

Ένας από αυτούς, και από τους πιο δεδομένους αφού του δίνουμε μέχρι και 99% για να είναι τάκο, είναι ο μισθοφόρος! Ο Τάκης Καραγκούνιας έχει καταφέρει να φτάσει στο επίπεδο του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στο σπάσιμο νεύρων και προφανώς κανείς δε διστάζει να τον ψηφίσει αφού η έκφραση «ελαφρά την καρδία» δεν γράφτηκε γι αυτόν. Οι αποδόσεις του έχουν πέσει και το μόνο που συνεχίζει να ανεβαίνει είναι το αίμα στο κεφάλι των συμπαικτών του.

Από την  άλλη έχουμε τον έτερο  Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος καλά κρατεί κι αυτός σε… επιτυχίες αφού και αγωνιστικά να το πάρεις, ε δεν τον λες και παιχτούρα!

Ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θα ανταλλάξουν βαριές κουβέντες για ακόμη μια φορά και όπως φαίνεται και από το τρέιλερ, ο πρώτος θα τα βάλει και με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας του.

Μάλιστα, στο συμβούλιο του νησιού θα επιτεθεί και στον Σπύρο Μαρτίκα.

Όσον αφορά τον στίβο μάχης, οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Αυτοί πάντως που φαίνεται να είναι προτεινόμενοι με πρώτο τον Τάκη Καραγκούνια, παίζει να είναι ο Εμμανουήλ-θεωρείστε το δεδομένο- ενώ και το όνομα της Βρισηίδας είναι από αυτά που ακούγεται πολύ δυνατά! Κατά 99% όμως, ο Τάκης Καραγκούνιας θα ακούσει το όνομά του από την κάλπη.

Survivor: Δείτε το αποψινό trailer