Ο γνωστός για τα κουβάρια του στο Survivor, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, αποφάσισε να βρει ένα νέο κόλπο  για να διαλύσει την ψυχολογία των αντιπάλων του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο make up artist που ξεχνάμε πάντα την ηλικία του, όπως κι αύτός δηλαδή,  καταφέρνει πάντα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να βρίσκεται στο επίκεντρο, και να εξοργίζει όσους βρίσκονται γύρω του. Αυτή τη φορά τα κατάφερε φωνάζοντας με ένταση ότι… βαριέται! Αυτό όπως μπορούμε όλοι να καταλάβουμε, δεν αποτελεί ιδιαίτερη ύβρη ή προσβολή προς τους αντιπάλους του. Ωστόσο οι Κόκκινοι προφανώς και το  εξέλαβαν όπως και ο ίδιος ο Εμμανουήλ ήθελε να το εκλάβουν, και αντέδρασαν έντονα.

Μετά την λήξη του αγώνα και την νίκη των Μπλε, οι Σταυρούλα ζήτησε τα ρέστα από τον Εμμανουήλ καθώς φώναξε το ίδιο «βαριέμαι», όταν εκείνη έπαιζε.

Ο παίκτης των Μπλε του Survivor αφού αρχικά καμάρωνε για το επίτευγμά του, να αποσυγκεντρώσει τους Κόκκινους, στην συνέχεια έσπευσε να αποκαταστήσει τη σχέση του με την θιγμένη από τη συμπεριφορά του Σταυρούλα.

Πάντως η στάση του αυτή δεν έχει επηρεάσει μόνο τους αντιπάλους του, καθώς και ο συμπαίκτης του Σπύρος Μαρτίκας, εμφανίστηκε πρόθυμος να του κλείσει ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή για Ελλάδα.

 

Survivor 30/4: Νίκος Γιάννης σε Εμμανουήλ – «Μας τα έπρηξες, σταμάτα πια!»

Μετά το 9-3 που έκανε ο Άρης, ο Εμμανουήλ άρχισε να φωνάζει προς τον πάγκο των Κόκκινων, «Τσακατσούκα, σε βαριέμαι!». Βέβαια, εν προκειμένω το έκανε για πλάκα, αλλά ο Νίκος Γιάννης ανέβασε σφυγμούς όταν το άκουσε.

«Μας έπρηξες τα @@@ ρε Εμμανουήλ», φώναξε εκνευρισμένος ο χορογράφος, αλλά ευτυχώς η ένταση αποκλιμακώθηκε με χιούμορ από τον Τάκη και τον Κατσαούνη.

Μάλιστα, ο μισθοφόρος έκανε πλάκα στον Κατσαούνη, λέγοντάς του ότι μετά την επίσκεψή του ο δήμαρχος Μαϊάμι θα μετονομάσει μια οδό με το όνομά του.