Το Survivor που μας κράτησε μία καλή παρέα από τον Δεκέμβριο μέχρι και την ερχόμενη εβδομάδα, τελειώνει και οι παίκτες καλούνται να δώσουν όση από τη δύναμη τους έχει απομείνει προκειμένου να πλησιάσουν στο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Στο αποψινό επεισόδιο βλέπουμε το τελευταίο πλέον αγώνισμα ασυλίας από το οποίο θα έχουμε και τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση μετά την Σταυρούλα. Στο μεταξύ στο επεισόδιο της Τετάρτης (29/6) οι παίκτες άνοιξαν την καρδιά τους και μίλησαν για όσα τους έχουν στιγματίσει στη ζωή τους. Πρόκειται πραγματικά για συγκλονιστικά γεγονότα που δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο.

Ωστόσο πάμε να δούμε τι έχει το αποψινό «μενού» του Survivor και να κάνουμε και την τελευταία καταμέτρηση για να δούμε με τι δυνάμεις θα έρθουν οι εναπομείναντες παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ στο Γαλάτσι.

Στη δεύτερη ασυλία σας είπαμε ΕΔΩ ποιος θα είναι ο νικητής! Είμαστε σίγουροι ότι δεν πέσατε από τα σύννεφα αφού ο συγκεκριμένος παίκτης έχει δείξει εδώ και καιρό τις δυνάμεις του και πόσο γρήγορα συνήθισε το στίβο μάχης έστω κι αν δεν ήταν από τους παίκτες που βρέθηκαν εξ αρχής στην Καραϊβική.

Επιπλέον είδαμε ότι η Σταυρούλα, μετά την παρέμβαση της πλευράς Σοϊλέδη είναι η πρώτη υποψήφια. Ποιος θα είναι όμως ο δεύτερος με τον οποίο θα πρέπει να αναμετρηθεί;

Ποιον παίκτη θα βγάλει στον τάκο το Συμβούλιο του νησιού; Πόσο θα ανακουφίσει αυτή η τακτική τον Άρη που δεν θα έχει απέναντί του πλέον σκληρό αντίπαλο;

Μα φυσικά μιλάμε για τον Στάθη που θα μπορούσε να τα βάλει στα ίσια με τον Σοϊλέδη αλλά δεν θα προλάβει αφού είναι ο δεύτερος υποψήφιος.